Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Айде тая седмица може и аз да дойда, че имам един въпрос ...
    Mazda 323f BG 1.6 90hp Japan Power
    Еx..Fiat Punto 1.1 55 hp THE BIG FORCEEEEE :PpPpp
    Еx..Fiat Tempra 2.0 i.e. 113 hp

Коментар

van_dal написа:
      coolboby написа:
      Vaffanculo!!!!!
      А тъй ще кажеш! Да ви се оплача, климатика ми е изпуснал мам.. му, пак ще пръскам грешни пари, мислех че ще изкара тази година, ама срещата на Люляците му е.а мамата. Сега мога да пусна в движение малко рендака, че поне е кеф да минаваш с него пред дупките
      какво му е файското през дупките,исвен,че окачването му е далеч по-меко от на фиат а между другото Боби много изпростял,това духай не можах да го слушам и 5 секунди
      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
        какво му е файското през дупките,исвен,че окачването му е далеч по-меко от на фиат а между другото Боби много изпростял,това духай не можах да го слушам и 5 секунди
        Супер е през дупките е голям кеф, нито ме бърка, че ще се счупи, нито ми друса, яко :D Ето още един хит http://vbox7.com/play4994439 Ей мутра обади се някой път и аз да дойдем с жената у Бали, може да пуснеш едно поздравче на Тишо от Бай Иван да видим как ще реагира.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

the_biggy написа:
          време беше да се появиш , изгуби се отдавна Айде на сборрррррр на Дебелец при Боби :D Да мята едно агне в пещта и идваме
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

каде каде ще бъде , това младо агунцее. ?
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

van_dal написа:
              paralesa написа:
              Супер е през дупките е голям кеф, нито ме бърка, че ще се счупи, нито ми друса, яко :D Ето още един хит http://vbox7.com/play4994439 Ей мутра обади се някой път и аз да дойдем с жената у Бали, може да пуснеш едно поздравче на Тишо от Бай Иван да видим как ще реагира.
              Кой Тишо? Има един Диджей Тишо...но е в Джак.

Коментар

the_biggyоо буги ?
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

the_biggy написа:
                  хм... немога да се сетя кой си!

Коментар

DOBO: гледам на сестрати козичката (Форда) вече не пуши а Нерези утре съм на басайн на Килифарево! който иска може да доиде да поплуваме малко с бира в ръка :D :D :D :D

Коментар

JacK`DanielS да да тя ми са пофали неска ... Мерси мн и остана само да почеря .....аз и младен сме пас неска ......
                      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ох май днес ще има много пасуващии .. ? :P

Коментар

що бе. народ има , стига да има желаещи.аз съм на линия , Иво и той предполагам.другите нищо не казват.Ванка , Боби , Тедо ?а междодругото някой да знае как е обстановката около петолъчката, че мислим да ходим другата неделя на моренце в Поморие.нали имало задръствания , големи колони.... Роска то ти най-вече требва да си наясно , или питай някой твой колега ако ще ходи другата седмица средата някаде....
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

coolboby написа:
                            Кой Тишо? Има един Диджей Тишо...но е в Джак.
                            Абе аз не съм ходил от миналото лято в Бали, ама ДЖ беше Тишо, не вярвам да е напуснал. Айде народе кой ще иде днес, аз трябва да съм на линия, ако жената ми даде пари за кафе
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

SilenceR написа:
                              що бе. народ има , стига да има желаещи.аз съм на линия , Иво и той предполагам.другите нищо не казват.Ванка , Боби , Тедо ?а междодругото някой да знае как е обстановката около петолъчката, че мислим да ходим другата неделя на моренце в Поморие.нали имало задръствания , големи колони.... Роска то ти най-вече требва да си наясно , или питай някой твой колега ако ще ходи другата седмица средата някаде....
                              ам брат аз вчера ходих до бургас , стига да не вали е рай от там , но като завали да не ти е работа от там да минаваш аз днес не обещавам ама може съм на линия момци аре тая седмица се надъхаме и другата седмица да варвим на ксилифор ама по късно кум 8 9 ч да поиграем малко волейбол , боби ще вземе хл. чанта ще я засейм с бири мири и някои мома ш умеси мезето и готово :P

Коментар

Довечера съм на линия.

Коментар

Working...
                                X