Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

s00rry написа:
    хванал си газиолката :D :P
    хехехеех котка по гръп не пада!!! ами ако е било на бензин? а? ами ако му е била добре уредбата? а? доста са неизвестните!както и да е. да е живо и здраво пунтото и все така да варви! въпреки това съм доволен от резолтата! каде 6те сравняваш 1.2 16В със 2.0 20В ((с байпаса) демек петото бутало )

Коментар

van_dal написа:
      SilenceR написа:
      Ванка към теб имам един въпрос , ти нали си с газова?абе ей ся ходих да зареждам газ и пред къщи гледам че не ми показва на бутилката колко газ има, всмисъл седи си на червено,туй пък от какво може да е ?
      Нивото се мери с поплавък вътре в бутилката, явно се е откачил, върви да ти го оправят, но първо изразходвай газта до край, че не се знае знае ли се. Аз между другото на моята не го гледам, като съм на дълъг път до горе и в двете посоки и това е, пък и при мене е заврян в
      виж може да е от самата стрелак. незнам дали знаете но стрелката се влияе от магнит. на поплавака има магнит които като се вдигне поплавака се мести стрелката. Сашо: махни капачето на самата стрелка и го размърдай. ако не извади стрелаката вади се много лесно тя е на едно краче забито в хартията и се вади лесно. махни хартията и вож как е магнита на поплавака. дали е там после само пъхаш стрелката и всичко е ’6’ !!!!

Коментар

аз питах един колега , той вика че може да е станало това защото не съм я каралотдавна (1 месец) и да е залепнала , ей ся кат паркирах пред блока и видях че е мръднала малко в жълтата зона.а то в момента бутилката е пълна до горе.дано да се оправи , ако ли не ще я разбазикам там ,че ми е интереснно как ще ми гори сега.!!Митак при вас махате ли радиатори да го почистим... тия дни да дойда... ?
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
          аз питах един колега , той вика че може да е станало това защото не съм я каралотдавна (1 месец) и да е залепнала , ей ся кат паркирах пред блока и видях че е мръднала малко в жълтата зона.а то в момента бутилката е пълна до горе.дано да се оправи , ако ли не ще я разбазикам там ,че ми е интереснно как ще ми гори сега.!!Митак при вас махате ли радиатори да го почистим... тия дни да дойда... ?
          попринцип махаме и чистим ама аз излизам отпуска от субота че чак до 10-ти.ако искаш варви д огоре по някое време другата седмица и се разберете.

Коментар

стрелката се оправи от само себе си , сега показва че е пълна бутилката. а в неделя кой , къде , кога , защо ? :D

Коментар

Какво казвате, че ще правим в неделя?
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ми да се видим викам аз , да пием по нещичко ...

Коментар

Тотален хит на Емануела - ДУХАЙ... ПО-ЗДРАВ за всички момиченца

Коментар

сега и педофил се извъди тоя наш Боби абре кви са тия неща ,които слушаш...."духай" я дай линк да я чуем тая простотия
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                      сега и педофил се извъди тоя наш Боби абре кви са тия неща ,които слушаш...."духай" я дай линк да я чуем тая простотия
                      Ето духай! http://vbox7.com/search/?vbox_q=%D0%...85%D0%B0%D0%B9

Коментар

coolboby написа:
                        тоя пак се напил Хайде на сбор днес
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

coolboby написа:
                          Представям си Боби какво прави на тая песен : На центара на данскинга на Бали и прави така: хахахахахахахаххахахахх

Коментар

Знаех си , че това лилавото всъщност е Боби в Бали
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Vaffanculo!!!!!

Коментар

coolboby написа:
                                Vaffanculo!!!!!
                                А тъй ще кажеш! Да ви се оплача, климатика ми е изпуснал мам.. му, пак ще пръскам грешни пари, мислех че ще изкара тази година, ама срещата на Люляците му е.а мамата. Сега мога да пусна в движение малко рендака, че поне е кеф да минаваш с него пред дупките

Коментар

Working...
                                X