Младенка ... чувал сам ,че до лоната с питане се стига ...
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Пръсни му гъзеца на голфеца Миналата седмица и аз се опорочих, возих се 200 метра в един голф, направи ми впечатление, че е много запазен, климатик ел. стъкла и 2 еърбега викам за колко го купи бе .>>7000лв. преди 2 години доброто ми впечатление спря когато сви по калдаръма към къщи, почна да скърца и пръщи отвяскъде--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
Боби много ти ходи Прави бартер да покараш колаАаа недейте така лошо с Голфовете Карах един , може и да е каруца , но 60 хил км вървеше с М10Д , сега е над 300 хил , по километраж - 3-4 хил Даже и филтъра не е сменян откакто е взет , само едни предни амортесьори и гуми за този пробегFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
абе росене тия ХГТ-та нещо не варят бе батка напреди останах изумен от пунтака гонихме се с едно ХГТ-155 к.с. и разлиакта бе6е по4ти една кола (по малко от една кола) естествено аз бях втори но немусе даде пунтака. очаквах да ме насече с 2-3-4 коли но то какво стана Доволен съм! ще заспя спокоен тая вечер :P :P :P :P :D :D :D
Коментар
-
хехе Митака разбива айде вече линейката е в движение, ако на някой му светят сини буркани в огледалата , да знае че съм аз днес взех акумулатор Ексайд 62 амперчаса.запали от 1-я път, колата не беше палена 1 месец... тей че неделя ще се видим.Ванка към теб имам един въпрос , ти нали си с газова?абе ей ся ходих да зареждам газ и пред къщи гледам че не ми показва на бутилката колко газ има, всмисъл седи си на червено,туй пък от какво може да е ?Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
SilenceR написа:хехе Митака разбива айде вече линейката е в движение, ако на някой му светят сини буркани в огледалата , да знае че съм аз днес взех акумулатор Ексайд 62 амперчаса.запали от 1-я път, колата не беше палена 1 месец... тей че неделя ще се видим.Ванка към теб имам един въпрос , ти нали си с газова?абе ей ся ходих да зареждам газ и пред къщи гледам че не ми показва на бутилката колко газ има, всмисъл седи си на червено,туй пък от какво може да е ?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
Митак то не е 155 , а 147 газови http://www.mobilen.bg/pcgi/main.cgi?...158&f1=details . А онова светло синьото да не роди по време на гонката , ако има такава Замери се с Росен но съм сигурен , че и двамата Боби ще ви дръпне , ама не с колатаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
SilenceR написа:Ванка към теб имам един въпрос , ти нали си с газова?абе ей ся ходих да зареждам газ и пред къщи гледам че не ми показва на бутилката колко газ има, всмисъл седи си на червено,туй пък от какво може да е ?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар