Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

folkboby написа:
    Не ме гледайте, че през деня съм стил Casual, вечер съм поп-фолк дива :D
    фолкбоби
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Добо най- вероятно ще взема фиата :D оправих го и ся варви няма проблем. Добре че е нашия колега Сашо да ми даде гума че мойта нестава Те до там са 600км. Ще ни излезе по 15 лева на човек може и по- малко. Само требва да се разберем колко часа ще трагваме :D

Коментар

Къде ще ходите бе?

Коментар

coolboby написа:
          Къде ще ходите бе?
          спокойно , надали е на фолк концерт че ти другите не ги признаваш май Yellow_Flash_Colorz_PDT_03
          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ах ще ви обадя аз.....

Коментар

Кви 600км. кви 5лв. я раздухайте на къде сте се засилили.Ице ами промоцията на Парушев в магазина им ли ще бъде? Айде кажи като разбереш кога ще, благодаря предварително.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

ще ходят да гледат концерт на DJ Tiesto на слънчев бряг.абе момчета я кажете какъв акумулатор да си взема Banner ili Exide?на едни цени са за 60 амперчаса. има обаче една малка , ама важна подробност че леглото ми което е за акумулатора е широко 160 мм ,а акумуалторите са по 175 мм.а изпарителя за газта ми пречи да отиде настрани, ще опре в него.кво може да се измисли се чудя?инъче на височина и дължина ще пасне.айде моля ви кажете си мненията :D
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ъ ДЖ Тиесто мерси Ами сега какъв ти е акумулатора? Къде си търсил?
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

в ляво улицата дет се намира след пионерския.след автомивката дето е , ама не малкия магазин ам по нагоре има друг по голям който се пада , над SHTILL дет е магазина. а сегашния акумулатор е някав си Euro Start. голяма машина мен. 5 години издържа , и преди е каран , така дойде темпрата с него. та кажете сега по темата
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

мн нафтае братле ... ама като се налага .... ами аз мислех по обят да варим ... че тря да се варна парво от сватбата .... ае ша са чуваме ...
                      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Абе Добо знаеш ли къде се намира Cacao Bitch ? на коя улица е ????

Коментар

van_dal написа:
                          Кви 600км. кви 5лв. я раздухайте на къде сте се засилили.Ице ами промоцията на Парушев в магазина им ли ще бъде? Айде кажи като разбереш кога ще, благодаря предварително.
                          Значи,днес са пуснали обявите и са подредили,това ми казва току що на ухо...всичко било "залежала" стока ,която се пуска на ниски цени с цел да се вземе нещо от тия дрехи... имало ризи по 8 лв връхни якета,цена не знам,доколкото видяла имало панталони по двайсетина кинта инъче костюмите били 50-60 лв Пак казвам,от новите им колекции няма,всичко било "остаряли модели" Когато искаш и имаш време,промоцията НЕ е в магазина им,а във самата фирма,дето е бившата детска градина (или ясла,не помня точно) до парка на триъгълника. т.е във фирмата е промоцията,не в магазина. Жената каза ,че кой знае какъв избор нямало,но все пак може да си харесаш нещо,тя някакви ризи ми била харесала,но били все малки за мен не се научиха тия да правят дрехи освен за тапицирани скелети и за истински мъже...ако не са магазините на Любо Ганев гол ше одим
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

SilenceR написа:
                            ще ходят да гледат концерт на DJ Tiesto на слънчев бряг.абе момчета я кажете какъв акумулатор да си взема Banner ili Exide?на едни цени са за 60 амперчаса. има обаче една малка , ама важна подробност че леглото ми което е за акумулатора е широко 160 мм ,а акумуалторите са по 175 мм.а изпарителя за газта ми пречи да отиде настрани, ще опре в него.кво може да се измисли се чудя?инъче на височина и дължина ще пасне.айде моля ви кажете си мненията :D
                            ето обсъждано в Хонда форума,ако искаш да почетешhttp://forums.hondabg.com/index.php?...ic=17877&st=15Сашо,аз предния път забравих да ти кажа къде още да погледнеш... преди около месец два пусках нет на един магазин за акумулатори на улица "Христо Караминков" 28 това се намира под старата болница ето го на бгмапс http://bgmaps.com/map.aspx?sid=c0bf5...1&initsearch=0 тръгваш от белодробното нагоре по улицата и се пада вдясноима огромен избор,имаше на варта и ексайд ако не се лъжа,провери ако искаш и там,видя ми се стабилно заредено и пича си разбира работата А на Възрожденска като си ходил,защо не мина през малкия магазин,не тоя яловия с българските,а другия?! Той е също към големия в който си влизал,но се занимава САМО с това и човека много си разбира работата.полезно четиво за акумулатори има тук http://forum.offroad-bulgaria.com/ar...p/t-56270.htmlмежду другото в тия магазини има и книжки ,в които е даденоп какъв в акумулатора като параметри препоръчван от производителя [/url]едит-ето ти няколко магазина в Търново и региона http://www.tarnovo-avto.net/index.php?categoryID=66
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

аз пък да изтипосам нащо момче днес бе хванат на местопрестаплението: Вижте каква чаровна усмивка има само. Тая кола сигурно заразява с болеста "ГОУФ" и на всичкото отгер ми се хвали че по варвяла от фиата ужас!

Коментар

Бахти кви са ми криви краката! Пък сега са още повече!Мимо...пише се beach а не bitch...bitch е порода женско създание!!!

Коментар

Working...
                                X