хах Да,тя още на националната среща искаше да те пита дали имаш нещо общо с някаква нейна колежка мисля...но естествено устата на моята заврени на друго място Че тъй,де-в парушев работи,за нещастие може би :D поне все ми се оплаква от работата си и почва да ме нервира като чуя за проклетата и фирма и и затварям устата...
И аз имам лоши спомени от тая фирма . Колко пъти ходих там да си търся черен костюм и отговаряха "само не казвай , че търсиш черен , нямаме" . То розов ако исках , по-лесно щях да намеря
Те вярно, че Парушевите нямат черни костюми, по-добре за такъв в Аполона, там са само черни. Аз другия по-другия месец трябва да си търся костюм, че съм кум септември. Абе Ицо тя твоята жена с какво по точно се занимва в Парушев, може ли да вземем нещо по-тънкана
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Ванка ако искаш съвет за костюм се обръщай към мен може да ти помогна нещо.Парушев по време на баловете имаха намаление някакво. 150лв струваше един костюм. Аз се купих един от там да имам зор заман. Пък за бала от Аполон, но там е на страхотната сума от близо 400лв.
Ами всъщност да ти кажа ли и в момента в Парушев са около 150-170лв. ама няма много избор. Не мога да разбера едно нещо в Габрово в магазина на Праушев има по-голям избор и като модели и като количества, отколкото във ВТ. Ще видим като взема заплата другия месец ще му мисля.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Те вярно, че Парушевите нямат черни костюми, по-добре за такъв в Аполона, там са само черни. Аз другия по-другия месец трябва да си търся костюм, че съм кум септември. Абе Ицо тя твоята жена с какво по точно се занимва в Парушев, може ли да вземем нещо по-тънкана
изчакай малко,колко не знам седмица може би,най-много две и ще ти пиша за една далавера...значи тя не може да вземе нещо тънкана-всмисъл по-малко от обявената цена,но ми е взимала дрехи които са много намалени,обикновено от разпродажба...Такава щяло да има скоро,като ще пускат дрехи от минали колекции-демек,квото не са изкупили абитюрентите се пуска на много по-ниски цени на разпродажба. Не е гледала още какви ще са цените, но най-вероятно костюмите ще са около и под 100лв...Когато пуснат разпродажбата ще ти кажа малко преди това,ако искаш да разгледаш,да идеш в началото,когато няма хора,че после има малко навалица,нали се сещаш какво правят българите като има нещо на прИмоция колкото до тоя магазин в Габрово,просто там НЕ Е на парушев...Каза ми,че магазини имали тук,в Русе и Благоевград... Преди време е имало магазин в Габрово,вече нямат,но явно табелите са останали и тия са такива които ползват марката ,за да привличат клиенти Колкото до това какво работи моята-някакъв вид първично счетоводство,не знам,но не е счетоводител,как точно се води длъжността и не знам,не е и важно преди беше шивачка,но после я прехвърлиха в администрацията...пуу колко неща ми шиеше,сега я мързи едни панталони да ми скрои
Ицо, кажи и на мен кога има ПРОМО Не ме гледайте, че през деня съм стил Casual, вечер съм поп-фолк дива :D
хахаха само силикон ти липса днес станах разноглед боби ми свири през това време на пешеходната до тятара колегата с червеното JTD (alfa romeo) от картала ми вика давай минавай път ми прай и отделно после Росен се развика на сред центaрa че да го видя :D и после Тедо го гледам маха крачоли до поликлиника с някакъв негов авер друг май невидях от сектата
Ицо, кажи и на мен кога има ПРОМО Не ме гледайте, че през деня съм стил Casual, вечер съм поп-фолк дива :D
haha ше кажем на всички,стига на мен на ми кажат,щото съм забранил вкъщи да се говори за работа ше питам и един колега къде му бушонираха окото,поне и за грим да не плащаш,като гледам как са го "разкрасили",мисля,че ще ти ходи на поп-фолк обявените наклонности абе не се ли е чувало нещо за ремонти по пътя за Варна след шереметя,някой не е ли чувал? Снощи в тъмното се прибирах от там и на фарове изглежда направо лунен пейзаж Ще почна да ползвам пътя през Арбанаси и Горна да си ходя по село...не че и арбанаси е китка,но поне не минават тирове и не е толкова нагънат асфалта....сутрин като стана чаршафа ми не е толкова измачкан,колкото настилката на отсечката след шереметя
Коментар