Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз съм доволен от мойте зимните Nokian W , имат хубава шарка и а щом Митака я хареса http://forum.fiat-bg.org/garage.php?..._id=2592Във форума имаше някъде тема за гумите , доста страници van_dal изгуби се , не каза за стъклото
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

А изгубил съм се, не е вярно редовно ви следя какво пишете аз така малко в сянка. Ами стъкла съм сменял 4-5 пъти( не аз де в сервиз) и всичките стояха по 4-5 часа, всъщност като се замисля ги сменях при един и същи човек, може някои да им дават по-малко време. Според мен цялата работа идва от това какъв боклук ще използват за залепянето на джама, да не мислиш че използват нещо качествено, има силикони които дават здравина още след първия час, например нашите на МЕА (място за реклама ). Тебе какво те притеснява, оставяй им я някоя сутрин и следобяда ще си е прибереш.Аз у неделя няма да идвам, ще се ходи малко на сватбичка :P
      --Старата ръжда любов не хваща!--
      156 sportwagon 1,9 jtd 115
      ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Хубава ли е булката?

Коментар

Момчета здравейте отново, тая седмица се завърнах от почивка И явно Марийка ми се сърди, щото я бях оставил на паркинг две седмици, та взе че ми направи проблем. Крайното гърне от предната страна (откъм катализатора) е увиснало надолу. Като разклатя колата подрънква оттам. Страх ме е да не го загубя по пътя. Звука също се промени малко, на определни ниски обороти бучи. Та къде да ида да го видим "ко прайм"?Или да знаете къде в Търново има сравнително чист канал, където мога да ида сам да я погледна?
          Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
          Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

coolboby написа:
            Хубава ли е булката?
            Ами въпрос на вкус Хубава е, ама тежко и горко на младоженеца, още на 2-3 месец как го командореше, смятай след сватбата.

Коментар

null.zero написа:
              Момчета здравейте отново, тая седмица се завърнах от почивка И явно Марийка ми се сърди, щото я бях оставил на паркинг две седмици, та взе че ми направи проблем. Крайното гърне от предната страна (откъм катализатора) е увиснало надолу. Като разклатя колата подрънква оттам. Страх ме е да не го загубя по пътя. Звука също се промени малко, на определни ниски обороти бучи. Та къде да ида да го видим "ко прайм"?Или да знаете къде в Търново има сравнително чист канал, където мога да ида сам да я погледна?
              Върви при Митака!

Коментар

van_dal написа:
                coolboby написа:
                Хубава ли е булката?
                Ами въпрос на вкус Хубава е, ама тежко и горко на младоженеца, още на 2-3 месец как го командореше, смятай след сватбата.
                Давай преди да се е оженила, да я хванем "чиста"

Коментар

null.zero до Митака има 1 пич, доста добре си разбира от работата и мога да кажа ,че сам доволен от нето като праи мото фифи
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

да го ева съвпадение е било,тая стрин 5 пъти въртях докато запали,ще трябва да се прави ревизия на шибания стартер да види от какво е...това оправя ли се или? всмисъл стртера оправя ли се?
                    ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                      да го ева съвпадение е било,тая стрин 5 пъти въртях докато запали,ще трябва да се прави ревизия на шибания стартер да види от какво е...това оправя ли се или? всмисъл стртера оправя ли се?
                      А на тебе проблема ти е в клемореда или бъркам, ако е в него нов ще трябва, в смисъл нов не знам колко пари е по-скоро да кажем здрав. Ако проблема е от стартера той се ремонтира, горе при Митака му разбират ще те оправят.

Коментар

Без много да се церемоня отидох при Митака, качихме Марийка горе и опрайхме работата! 10х отново на колегата
                        Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                        Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

null.zero написа:
                          Без много да се церемоня отидох при Митака, качихме Марийка горе и опрайхме работата! 10х отново на колегата
                          заварихме вестника

Коментар

Ице брат , Иво като казва че съм по-гумите не е имал предвид че се занимавам с тях ам просто гледам , чета , слушам други хора какво говорят.ся тука в форума мн относителна работа. кой доволен от корморан кой не. кой доволен от континентал кой не , нали знаеш всеки различно.та също и аз мисля зимата да си взема 2 за отпред нови и съм се спрял засега на SAVA , значи 2-ма колеги имам с такива гуми , казват че са добри. даже Ванката кара с такива и той може да ти каже впечатления.обаче за цена не ги знам как вървят.друг вариант е дебица , тия които са чисто зимни , щот има едни дет ги водят уж всесезонни.също съм се замислял и за нокиан като на Тедо или има едно други мн луди шарки пак на същата марка.колегата Торнадо мисля че беше с такива и беше писал че е доволен.но за цена пак не ги знам как са . тей че на един от тези 3 варианта ще се спра аз.отзад зимата съм с дебица на 2 год ("всесезонни") а отпред Корморан. ама той вече на 4 години и кусур и не става .... ще седят за резервни . тей че това мисля аз ...
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ето за тази шарка на Нокиан иде на реч малко да се поправя , точното име на савата е ... САВА ЕСКИМО S33-тата е дебицатаИцо , ето ти един линк ако не го знаеш, да гледаш марки колкото искашhttp://www.margel.info/lang_bg/tires.php
                              Прикачени файлове
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Аз за отпред си взех тази зима Fulda Kristall Montero 2. Гледам, колега, че към такива си се насочил.Четох малко за тях - пишеше, че не са от най-добрите на чист сняг, но пък са перфектни на киша. Зимата в града, пък и по първокласните пътища, рядко има сняг, по-скоро става на киша и затова реших, че ме устройват. Доволен съм, пък и шарката кефи.Ето го този модел, за който говоря:
                                Alfa 147 JTD 115 hp
                                ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

Working...
                                X