Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy написа:
    хаха Роска и аз ги мернах състезателите с миксерите, големи фенчета :D
    хахха човек ако имах една пушка и аз щях да ги мернаа :P
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

uBoy написа:
      хаха Роска и аз ги мернах състезателите с миксерите, големи фенчета :D
      аз ги виждам през деня по двама трима максимум,се разкарват из града...келеши са май,но може и да греша sOOry пасатора бензинов ли е? ние имаме една печка,голяма острилка,но като се счупи си е.е майката,ремонт да двг за 2000 лева само частите
      ex.Мареа ТД100

Коментар

това за какъв пасатор говорим ?
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

пасатор .. 1.8 с газ лудница с климатик и ЦД ! кърти мифки

Коментар

ХАХАХАХ ама коя година е

Коментар

годината в която имат климатици ... не го знам май 96 луд лош пасатор

Коментар

нашия служебен пасат е 3-ка 95-та с ела пакет , климатроник . 1.9 ТДИ е - 90 коня. ама нещо куц кон е , в града добре ама извън града е кофти малко.от 5-та 4-та като сложиш онова се чуди какво става, нема вътък нещо.темпрата на дълго по-добре се представя преди тоя пасат имахме пак пасат само че по стар.1-ца се води. мой набор беше колицата ... та той беше 1.6 ТД мисля че 70-75 коня , не повече.е стария пасат вървеше по-добре от тоя , смятай и през колко ръце е минал , какво ли ръчкане и каране не му е правено , мн яко копеле беше. но уви , пенсионирахме го
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ти па сравняваш дизел с бензин,няма как да стане...и моята от висока на ниска предавка почва да ръмжи повече отколкото да върви
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa възможно е това за ключа . Аз имам 3 , личи си , че с единия е карано само и сега с него не мога да паля Само за отключване става ... Един приятел с Голф 3 си беше заключил ключа , взема резервния - все едно с камък изправян , ама запали Роска не си ли с Пунто вече Yellow_Flash_Colorz_PDT_33Абе какво става , всички ли карат служебни Пасати
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз служебен пасат не съм казвал,че съм карал,във фирмата ни има такова животно,но аз не съм го карал пък и тия старите пасати са си отлични товарни коне
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

аз питах защотото и ние имам служебен една 4-ка караме ТДИ с чипче 98ма-99та нещо такова беше хич да не е бяга яко

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                          paralesa възможно е това за ключа . Аз имам 3 , личи си , че с единия е карано само и сега с него не мога да паля Само за отключване става ... Един приятел с Голф 3 си беше заключил ключа , взема резервния - все едно с камък изправян , ама запали
                          да си кажа,преди малко пак запали чакмак и сега в реда на мисли ,които ще споделя,мисля,че това ми е бил проблема...е ще видим ден два седмица да не бързам,но засега ми харесва така...че какво ми се случи и доведе до проблема миЕдин ден паркирам си аз пред работа и както винаги забравих да вдигна прозорците изгасих и извадих ключа...после сещайки се за джама,вкарах го и дадох контакт,вдигнах ги и извадих ключа,но! Явно ключалката ми е поразбита и както е на контакт съм дръпнал ключа без да го върна в крайно задно положение и той си се извади...изобщо не съм обърнал внимание в бързината какво правя и по ракиено време ходих да взема нещо от колата,отключвам и шах-таблото свети ,колата на контакт. Вкарах ключа,изключих ,но поразията е станала...от тоя момент,като запаля сутри всичко ОК,от раз го прави,но всеки следващ път пали все по-трудно и по-трудно . Едно стържене,без да върти стартера и винаги имам чувството,че ключа играе,но мислех,че ключалката е разбита тотално и затова...но сега други ключ е плътно вътре и дори натиска самата ключалка леко напред,което други ключ НЕ прави. И сега пали добре,няма стържене. Разбира се може да е случайно съвпадение и днес да е решила да не ми прави к..венски номера,а утре или вдругиден наново старата песен,затова ще видим нататък какво се случва. Все пак ми струва логично и неслучайно всичко,ако е така,ще се ударя с пета в задника и следващата планова инвестиция ще е за зимни гуми...хвърлил съм око на фулда кристал,но в крайна сметка може да предпочета дебица,заради по ниската цена=все пак 20лв на парче си е добра разлика,на 4 гуми 80лв! я кажете какви зимни да се насоча да знам какво да търся и да преценявам парите...
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Сашо е по гумите :Dа що се отнася до изваждането на ключа .. и на мен ми се случвало няколко пъти това , само че го познавам като заключа колата с алармата Само щраква вратите без да се чуе звук и ми става ясно

Коментар

paralesa . Dayton... 195 50 15 .. мн яки гуми братле .... на 500 км 120 2 броя 5години гаранция
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Добо ,всичкото хубаво,но аз търся 14-ки :D в какъв смисъл Сашо е по гумите? може да намери нещо тънко ли или им разбира?
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X