uBoy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
uBoy написа:хаха Роска и аз ги мернах състезателите с миксерите, големи фенчета :Dex.Мареа ТД100
Коментар
-
нашия служебен пасат е 3-ка 95-та с ела пакет , климатроник . 1.9 ТДИ е - 90 коня. ама нещо куц кон е , в града добре ама извън града е кофти малко.от 5-та 4-та като сложиш онова се чуди какво става, нема вътък нещо.темпрата на дълго по-добре се представя преди тоя пасат имахме пак пасат само че по стар.1-ца се води. мой набор беше колицата ... та той беше 1.6 ТД мисля че 70-75 коня , не повече.е стария пасат вървеше по-добре от тоя , смятай и през колко ръце е минал , какво ли ръчкане и каране не му е правено , мн яко копеле беше. но уви , пенсионирахме гоCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
paralesa възможно е това за ключа . Аз имам 3 , личи си , че с единия е карано само и сега с него не мога да паля Само за отключване става ... Един приятел с Голф 3 си беше заключил ключа , взема резервния - все едно с камък изправян , ама запали Роска не си ли с Пунто вече Yellow_Flash_Colorz_PDT_33Абе какво става , всички ли карат служебни ПасатиFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:paralesa възможно е това за ключа . Аз имам 3 , личи си , че с единия е карано само и сега с него не мога да паля Само за отключване става ... Един приятел с Голф 3 си беше заключил ключа , взема резервния - все едно с камък изправян , ама запалиex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар