Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van_dal за колко време ти смениха стъклото , че все забравям да те питам . Бяха ми казали 1 ден , във Варна приятел го смени за 1 час с монтажа
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

а времето през което не бива да се пипа самото стъкло отчиташ ли го?
      ex.Мареа ТД100

Коментар

Нямат ли някое яко лепило да стяга бързо Все пак са го пуснали веднага , а тук само за демонтаж ми обявиха 4ч или операторката не беше в час До есента ще му дойде времето все
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

На мен ми го смениха за 1 час в Русе и после веднага седнах да си карам , само че ме предупредиха да не махам лепенките поне 24 часа и ако карам извън града да не е бързо понеже от вибрациите може да се размести ), но нямах проблеми пътувах веднага за В.Търново с около 80-90 км/ч и нямах проблеми )
          Фиат Пунто 1.6 / 90 к.с.; Алфа Ромео 1.9 JTD

Коментар

Митак то туй ще влезе ли при мен щото е от 2.0 аз да си взема акумулатор което нема да е скоро ще сменя термостата и ще омия радиатора . ако тогаз пак загрява и перката .... ама има време
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
              Нямат ли някое яко лепило да стяга бързо Все пак са го пуснали веднага , а тук само за демонтаж ми обявиха 4ч или операторката не беше в час До есента ще му дойде времето все
              нямам идея,на служебната шкода от сервиза им като сменяха стъклото казаха,че трябвало да постои няколко часа,но не знам вече,то шкода едни
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Боби , днеска ми писна от тебе! :D където се обърна се теб виждам
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                  Боби , днеска ми писна от тебе! :D където се обърна се теб виждам
                  хахха да не си си лепнал негова снимка на огледалата за обратно виждане ... ?!!? Yellow_Flash_Colorz_PDT_16
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Днес целия форум плъзнал по центъра! Митак, днес щях да ти се обаждам да идвам горе до сервиза...забравих..утре ще е

Коментар

неделя май колегите от габрово ще идват на сбирката :P .. онова лошото пунто !

Коментар

Ми супер!

Коментар

мале вчера към 1ч някви малки глистя ся на мода да карат скутери ... , сабрали са към 10 скутера и въртят горе на петрола и кво се чува смяташ ... бзззззззз бзззззззззз бззззз бззззззз все едно някой се духа на терасата .. бахти ламетата !

Коментар

s00rry възможно ли е днес да съм те видял с един черен пасат комби,излизаше от уличката на пазара ,правеше десен към светофара да ви питам възможно ли е да съм си решил проблема с паленето,като си изкарах нов ключ? всмисъл,Митака ми бе казал,че е най-вероятно стартер,но напоследък се изостри проблема,даже Добо в събота доста ме чака да запаля ,за да обърне ...вместо да върти нормално се чуваше едно прицъркване...стария ключ беше доста износен,не че новия не го правих по него,но гледам върна на стария е объл чак от търкане,а новия е с хубав връх и перфектно натиска ключалката навътре и пали чакмак,поне досега 5 пъти пробвах и само първия за момент се замили,после вече всичко бе наред...уж,утре ще видя пак сутринта.Възможно ли е от изтъркания ключ,който играеше в ключалката да е бил проблема?
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                              s00rry възможно ли е днес да съм те видял с един черен пасат комби,излизаше от уличката на пазара ,правеше десен към светофара да ви питам възможно ли е да съм си решил проблема с паленето,като си изкарах нов ключ? всмисъл,Митака ми бе казал,че е най-вероятно стартер,но напоследък се изостри проблема,даже Добо в събота доста ме чака да запаля ,за да обърне ...вместо да върти нормално се чуваше едно прицъркване...стария ключ беше доста износен,не че новия не го правих по него,но гледам върна на стария е объл чак от търкане,а новия е с хубав връх и перфектно натиска ключалката навътре и пали чакмак,поне досега 5 пъти пробвах и само първия за момент се замили,после вече всичко бе наред...уж,утре ще видя пак сутринта.Възможно ли е от изтъркания ключ,който играеше в ключалката да е бил проблема?
                              аз бях колегаа .. това е служебния пасатор , огън бие :P , и аз оня ден те засякох в едно ево кола ! :P

Коментар

хаха Роска и аз ги мернах състезателите с миксерите, големи фенчета :D
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X