Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

на стадиона освен нас (търновци) други ще има ли ?
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

15ч. сме там. Няма да има други освен нази!

Коментар

Мамка му, сигурно ще закаснея!Митак, ако закаснея, ще ти се обадя да ме чакате на ЕКО да не сте на припек на Стадиона.

Коментар

тия полицай на дряново .. помислих си че опътжиха боби ....
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
            тия полицай на дряново .. помислих си че опътжиха боби ....
            кво било станало? данеса бастисали някой?аз се прибрах нормално с тая писалка отзад обаче може да е тънка ама даржи пътя мамкаи

Коментар

JacK`DanielS написа:
              кво било станало? данеса бастисали някой?
              единия проверяваше с някакво фенерче , ама какво гледаше не разбрах , щом не видя , че Боби няма колан (ох какво дълго изречение)
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ако не беше видяла жена ми щях да "цуня" добо(мисля,той бе пред мен) отзад...доста бързо свалихте скоростта,а тоя наистина каков гледаше незнам,но ако имаше някой в насрещното можеше да му отнесе клюна надут
                ex.Мареа ТД100

Коментар

еиш тайфата след малко заминавам за Палици това място дето пустояно ви го фаля ся ша го снимам и после ша ги кача смимки , ша ги видя кви оферти има и ша фи зарибя да варим някой сланчев ден ... миналата година беше 15 леа спането 1лев шкембе чорба ... ае народни цени имаше и оферта за цяла група ... тайче като се прибера ша ви каа ко е станалоо
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                    еиш тайфата след малко заминавам за Палици това място дето пустояно ви го фаля ся ша го снимам и после ша ги кача смимки , ша ги видя кви оферти има и ша фи зарибя да варим някой сланчев ден ... миналата година беше 15 леа спането 1лев шкембе чорба ... ае народни цени имаше и оферта за цяла група ... тайче като се прибера ша ви каа ко е станалоо
                    добре агент .. отиваи да разузнаваш геренаа :P
                    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Аз бях отпред и аз щях да изям полицаите.. оня ми свети в очите , намалих , отворих прозореца и го питам- Да спирам ли ? и оня - Давай Давай , Продължавай. Май си търсиха някой точно определен
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

за днеска сам пас ! не ме броите
                        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

uBoy написа:
                          Аз бях отпред и аз щях да изям полицаите.. оня ми свети в очите , намалих , отворих прозореца и го питам- Да спирам ли ? и оня - Давай Давай , Продължавай. Май си търсиха някой точно определен
                          неее,те наистина нещо конкретно търсиха,явно издирват някой... светеха вътре в колите с фенерчето и оглеждаха лицата на пътуващите
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Хаха отървали са ме ние минахме по-рано Как прекарахте нищо не казвате, какво стана на вечерта, нещо интересно?
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

на сватба без бюджет бил ли си? нещо такова изглеждаше :D не съм и очаквал нещо кой знае какво,но не се и оплаквам,полезно е малко разнообразие с нови мутри ,със сходни интереси
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

"диско водещия" нещо не ни хареса май и все искаше да ни изгони чрез музиката А келнера беше яко селски пич Жалко , че не бяхме на обща маса даже След малко качвам снимки в галерията , тъй че давайте снимките http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserI...27сложил съм всички общо :D
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X