на стадиона освен нас (търновци) други ще има ли ?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
еиш тайфата след малко заминавам за Палици това място дето пустояно ви го фаля ся ша го снимам и после ша ги кача смимки , ша ги видя кви оферти има и ша фи зарибя да варим някой сланчев ден ... миналата година беше 15 леа спането 1лев шкембе чорба ... ае народни цени имаше и оферта за цяла група ... тайче като се прибера ша ви каа ко е станалооdEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
d0b0 написа:еиш тайфата след малко заминавам за Палици това място дето пустояно ви го фаля ся ша го снимам и после ша ги кача смимки , ша ги видя кви оферти има и ша фи зарибя да варим някой сланчев ден ... миналата година беше 15 леа спането 1лев шкембе чорба ... ае народни цени имаше и оферта за цяла група ... тайче като се прибера ша ви каа ко е станалооГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
uBoy написа:Аз бях отпред и аз щях да изям полицаите.. оня ми свети в очите , намалих , отворих прозореца и го питам- Да спирам ли ? и оня - Давай Давай , Продължавай. Май си търсиха някой точно определенex.Мареа ТД100
Коментар
-
"диско водещия" нещо не ни хареса май и все искаше да ни изгони чрез музиката А келнера беше яко селски пич Жалко , че не бяхме на обща маса даже След малко качвам снимки в галерията , тъй че давайте снимките http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserI...27сложил съм всички общо :DFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар