Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

айде нерези взимайте жените и кучетата и вдруги ден на стадиона 15ч!!! Роска: с мен ли си?Боби: няма и половина 15:00ч да си на линия неме интересува!!!

Коментар

JacK`DanielS написа:
      айде нерези взимайте жените и кучетата и вдруги ден на стадиона 15ч!!! Роска: с мен ли си?Боби: няма и половина 15:00ч да си на линия неме интересува!!!
      да
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
        JacK`DanielS написа:
        да
        ок ще се разберем по скайпа ко ще прайм и де ша се чакаме. ти с любовницата ли ще си

Коментар

Боби нали ще го взима за половин час, затова си тръгваме 3ч. а той после ще ни стигне по пътя
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Еми оК ГСМ - 0886 300 091 Борко До съботаи да се обадите преди да тръгнете от Търното да си прая аз сметката кога да ви чакам
            Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Ще се нуждаете ли от хладилна чанта? Не знам колко литра беше, но предполагам, че ще събере 6-7 кенчета от 0.500л.

Коментар

някой да се познае тук...или да знае чия е колата? тоя ми обра точките как е спрял в саксията ...на всичкото отгоре е на баир...нема къде да ходи обаче по-надолу това типо...здраво е опряло в бетона
                ex.Мареа ТД100

Коментар

coolboby написа:
                  Ще се нуждаете ли от хладилна чанта? Не знам колко литра беше, но предполагам, че ще събере 6-7 кенчета от 0.500л.
                  че кой ще чака да му се стопли бирата ?

Коментар

Ми питам, ко щете!

Коментар

ти вземи и не ги питай,после друго ще говорят
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

Да предупредя, че трябва да се вкарат студени, а не да ми дадете 50 градуса бира и да очаквате да се изстуди, по-скоро пълнителите да се разтопят.... тоест хладилната чанта не охлажда а поддържа температурата.

Коментар

SilenceR uBoy опуших ли ва снощи ??? Чак после немога да ви видя на огледалото :D:D:D:D

Коментар

дали не опраштях една баварка напреди малко 320 ска на герена до нассс полетя като приказкаа :P

Коментар

s00rry написа:
                              дали не опраштях една баварка напреди малко 320 ска на герена до нассс полетя като приказкаа :P
                              пък гледам писал си , че искаш бартер за такава Ще ти дойде акъла на тебе
                              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                                s00rry написа:
                                пък гледам писал си , че искаш бартер за такава Ще ти дойде акъла на тебе
                                ’неща вече бартери .. няма да я продавам ще си я карама ще си я направя за мен не ми пука вече :P ПС: митак тая далавера дет я праихме с теб много харна ,,, няма такъф бенз .. ако знаеш как промени звука аз чак от кеф стъпах на петрола ... мн тежък е звука плътен направо пее и хубаво дърпа :P

Коментар

Working...
                                X