Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Преброих 13 човека!

Коментар

coolboby написа:
      Преброих 13 човека!
      ехееее ама ти си можел да броиш до 13 браво на теб ! Да вярно забравих ви вас 2-мата ам Стенли нее сигурен кога 6те патува ще му кажа за 3ч. на стадиона пък ше видим ко ше каже.

Коментар

е че добре сме бе 13-14 човека идеално , да представим СТАРАТА СТОЛИЦА
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Боби ами жените сложи ли ги в списака ?

Коментар

JacK`DanielS написа:
            Боби ами жените сложи ли ги в списака ?
            Боби и още 2 двойки вземи , че да запълним колата
            SilenceR написа:
            е че добре сме бе 13-14 човека идеално , да представим СТАРАТА СТОЛИЦА
            Ми то половината сме ние
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз може с мойта кола , може и с някой да бъда принципно при мен има две места добо ?!
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ехееей ако ще се броим по хора,аз съм за двама,а и мойто тюленче(жената) като дойде ставаме трима малко не остана пара след отпуската,но се надявам да скатаем малко суха за пииние и нафтица...а па като се замисля,ще взема да донеса и малко домашнярка
                ex.Мареа ТД100

Коментар

у мойта сме 3ма аз жената и Сашо.. , Джимбо незнам колко ще ти искам колко километра са до там отиване и връщане? Митак я дай кординатите да видя на моя Гармин какво ще ми излезе
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Жимбо , вземи и Минко таман ще станем 4-ма. да има с кой да се занимавам на задната седалка

Коментар

SilenceR написа:
                      .... да има с кой да се занимавам на задната седалка
                      Yellow_Flash_Colorz_PDT_23 Yellow_Flash_Colorz_PDT_30 Yellow_Flash_Colorz_PDT_34 внимавайте вие там , че страшно звучи

Коментар

хаха споко бе , аз се е*авам с Иво , той знае за какво ... :P

Коментар

ша откача ве... ся ме зарибяват да ходя на Рали Балгария. да гоня хората от ттрасето .... и пари дават и бенза плащат и спането и яденетоо ...... уйст ,ама няа да ви изневеря .... ае стига сам писал, че земи някои начетенн адмйнистратор да ми сложи още 2-3 предупреждения .... ае не че нещо ама ако ме изгонят Айпито ли ми банват?
                          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                            ... ае не че нещо ама ако ме изгонят Айпито ли ми банват?
                            Ми май ника , обаче после те банват пак ако видят , че си влязъл пак със същото ИП . Поне в Алфа форума така правят Не си те даваме теб !! Ако може модераторите да не дебнат строго нашата тема , и без това само ние си четем

Коментар

абе Боби как ги изкара 13 човека да сме, със жени , без жени, с котки с кучета и т.н.. аз ли нещо пропускам или какво ... ?

Коментар

Братлета аз си мисля че приказвате за 22 август (както и да е)пък тази събота ще дойда да ви видя иначе нямам място в хотела Вие какво предлагате към 4 часа в събота да се чакаме някаде в габрово ли ?
                                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                                X