ако си сменя ск. кутия до тогава може и да измисял нещо или ако не слагам новата в багажника и тръгвам Роска: моа те пробвам ама по завоите ко се разбираме за събота бе нерези дайте предложения! вижте колегите от русе и габраово какво ще кажат! от русе може да се чакаме търново и да отлепяме нататак. айде задействайте се малко
Аз така като гледам от Русе няма ентусиасти. Значи правим в 3ч. сбирка на стадиона и потегляме, като гледам в русенската тема има колега от Варна, който ще се включи към нашата колона.
--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Дайте най-рано в 15:00ч. по-рано ще ми е много зор даже невъзможно. А не ми се пътува сам и да карам Тедо да чака, защото както е известно ще пътува с мен.
мда и аз се засякох с Боби, само че аз бях пешком абе момчета гледам едни акумулатори EXIDE Premium с повишен стартов ток, 60 амперчаса е(или 62) , 150 лв струва.какво ще кажете за него(аз по-нататъка ще купувам де ама само да питам за инфо )
ами чесно да ти кажа аз него знам но съм си го отблелязал в ГПС-а и мисял че ще ме заведе. виде от Габрово кога ще тръгвате? става ли да се разберем така че да патуваме заедно? и ако има такава опция някой колега да ни чака на входа на габрово и да ни води?
Коментар