Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Абре у този дъжд дали ще има нещо там? Ако кажете ще ходим, Боби мога да го взема с мен, че съм сам, жената е на работа.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Май ще сте си в Търново вие амаа ... Ванка, къде е почнала работа? Мерси за предложението

Коментар

В ГУМ-а където беше виенския салон, продават парцалки. Така не тебе не ти се ходи и аз съм скептично настроен, че този дъжд само ще се мокрим до ГБ и обратно.

Коментар

кой нормален ще оди да се гони на тоя дъжд и тоя студ освен , ако не е някой изпитател като кен блок .. ?
          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Виенския салон е там дет беше кафето едно време в ГУМ на втория етаж
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Аха там е. А сега какво остава днес ще правим ли среща?

Коментар

Мдам..знам го магазина.Няма ли и за мене там работа бе?

Коментар

значи ще си стоим тук. тогава 19ч. на стадиона! айде записвайтесе !!!тедо ела да видим пунтака :D

Коментар

пишете ме на пироняя , аз така като гледам може да дойда с кану-то !

Коментар

абе Росене какво се правиш.изкавваш бравото най-отпред да рине водата , ние ше сме зад теб....
                      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ако кажете и по-рано може да излезем да поплуваме, и без това няма какво да правя цял ден.

Коментар

да идеята е добра самоче тряаа да изчакам да ми исъхне топката щото я боядисах (май съм си объркал професията) Мноо му разбирам хахахахха

Коментар

брат какво е тоя яйце . ?! да не си я боядисвал с на жината лака ?

Коментар

bratleta take e nai dobre da ne idvate dnes ami da doidete kogato e hubavo vremeto6toto naistina nqma da ima nikoi no nqkoi da si zapi6e gsm mi i ako se trqbva ne6to da zvunka 1.12. Писането на кирилица е задължително. Забранено е писането с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или с някакви други знаци извън кирилицата. (Изключват се случаите, когато е наложително: техническа информация, код и други.) Тези, които нямат кирилица могат да си свалят и инсталират или да използват вградения кирилизатор към формата за писане на мнение. При нарушение потребителят получава официално предупреждение, а модераторите имат правото да изтрият мнението по своя преценка. УВАЖАВАЙТЕ БЪЛГАРСКИЯ ЕЗИК! Това е български форум - не международен. "Модераторски екип на fiat-bg.org"
                              Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

GbGz написа:
                                bratleta take e nai dobre da ne idvate dnes ami da doidete kogato e hubavo vremeto6toto naistina nqma da ima nikoi no nqkoi da si zapi6e gsm mi i ako se trqbva ne6to da zvunka
                                имаш го ! ще дойда аз малко да ви шашна с звук от петака

Коментар

Working...
                                X