Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    Нали за оранжевите става дума, че гледам другите ги няма А за неделя какво ще правим или ....
    тедо кога я бутурляса бряя (
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

тя от 2 месеца бря ама отпред беше хванала корозия ама май и не само там
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Тедо, помислих Пунтото първоначално за Кадет.

Коментар

ако боядисате отпред и отзад броните , да не са в черно, ще стане трепачка . :D мн ме дразнят такива брони на пунто.(черни)аз в неделя пак ще съм пазажер , тей както е тръгнало ....
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Е няма лев за тях а и така по-практично , понеже все намирам следи от някой тиквеник като паркирамто и аз съм пасажер , може и оператор

Коментар

мхм ти си знаешуфф то и аз треа да ходя за пустия му капак и отпред бронята малко е понадрана ... ама нема да е скоро да му се невиди....

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                Е няма лев за тях а и така по-практично , понеже все намирам следи от някой тиквеник като паркирам
                Ай ай..ся..на калпава ракета космоса и крив.. или на крив _|_ , (|) му крива

Коментар

аз пък го знам .... ай ся на кривия водолаз и водораслите му пречат

Коментар

на злия реисър и накладките му пречатт
                    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

диваци ако ше идвате към Габрово казваите да си прая сметка да казвам на жената
                      Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

хахахахах. абе Къци Вапцаров даневи е братовчед бе :P Тедо: за малките става дума.Че нали уж в събота ще ти е готова колата що да си пасажер

Коментар

Неделя съм аут.Тая която ми прави застраховката я няма в града и..увисвам.

Коментар

Аз пък имам изпит в неделя Няма ли някой като мен . Роска ? За Боби знаем , че е професор вече Митак ако събота не отидем на село , значи ще се ходи в неделя , независимо с или без мен Ако е както нормално 19.00 ще съм на линия сиг.

Коментар

coolboby написа:
                              Неделя съм аут.Тая която ми прави застраховката я няма в града и..увисвам.
                              че няма ли брат, сестра, мъж или пък други фирми?

Коментар

GbGz дано успеем да се организираме тука , че да ти видим бегачката тъкмо... на снимки съм я гледал , ама на живо си е друго.междодругото веднъж със служебната като пътувахме от габрово за търново я мернах само . митак то аз казах че ще съм пасажер, тей че ако Иво не е "селянин" пак ще требва да "досаждам" на някой

Коментар

Working...
                                X