Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    Митак ам ти къде си :D
    s00rry написа:
    за между другото напреди малко една алфета изгоря 156 -тица(сива) беше изпържена по българия и беше загатнато .. а на правата на петрола беше съсипанаа навръщане на метро се заравнихме ама там падна още повече
    Хахах това е Ванката , не прощаваш ей Врачанска 156 http://bgphoto.net/photos/26497/o633824152557286250.jpg . Искал реванш
    то се знае че съм там само да кажа че 156-цата няма никакъв шанс!!! не че нещо ама знам как варвят тия параходи

Коментар

хахах няма проблеми .. абе това какъв мотор е . че до сега с квот съм се дърпал това най ме е зорило .. ? тедо познаваш ли го ?
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Познавам го Даже ходихме до Междене вчера с него да погледаме бегачки , ама беше пусто що така Кога се събират , някой знае ли . А мотора е 1.6 Базикам се де 2.0 Twin Spark 155 е , ама имаше преди за смяна ламбда сонда , не знам дали влияе на вървежа Вземай Дедрата 16V Турбо или Кромата
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ей състезатели :D да взема да ви ударя една дръпка на всички и да мирясате :D
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
            Хайде де!

Коментар

coolboby написа:
              uBoy написа:
              Хайде де!
              И аз искам
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                Познавам го Даже ходихме до Междене вчера с него да погледаме бегачки , ама беше пусто що така Кога се събират , някой знае ли . А мотора е 1.6 Базикам се де 2.0 Twin Spark 155 е , ама имаше преди за смяна ламбда сонда , не знам дали влияе на вървежа Вземай Дедрата 16V Турбо или Кромата
                абе и аз така си помислих че е 150 или 155 щото имаше единоборство ама трябва пакк ) той колко е голям ? ;щ

Коментар

Е все пак са расови италиански коне , затова така Трети курс в нашия университет , това 21 май прави ;Ь

Коментар

да е да значи е един вид рацерр се водии

Коментар

абе и аз съм навит за дръпки Тедо кажи на тоя с алфата дане подава толкова че дане духне бутало че става весело. или пък има и друг вариант... да му прилопа биелен лагер това е болеста на тия алфи за жалост! снощи като се прибирахме ’dobo’ пръска против комари дано има ефект sorry- гледай си маслото че без маслко става весело. че като те гледам отзаде и ти пръскаш против комари.Другата седмица ша се дръпнем ли а, а, а, а,??? може да идем на червена звезда или на полигона в беляковец. дето беше караулното едно време гат бях в казармата : :D

Коментар

а Митак вече няа комари в квартала ае може да се саберем и тая седмица да обсадим на бира гонките
                        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ам кат искате дръпки , аи да ходим към габрово , на междене пък ако нещете нека да е на червена звезда. Аз от га ви врънкам да ходим там :]

Коментар

ами хайде де ее че хашджитито иска жертвиии !

Коментар

s00rry написа:
                              ами хайде де ее че хашджитито иска жертвиии !
                              То ти като участваш и ще разбиеш мечтите на другите Освен на Боби

Коментар

е бобито е в по ниския клас - ройлерджийския :D и аз съм там ! :D

Коментар

Working...
                                X