RoMeO_156_GTA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Познавам го Даже ходихме до Междене вчера с него да погледаме бегачки , ама беше пусто що така Кога се събират , някой знае ли . А мотора е 1.6 Базикам се де 2.0 Twin Spark 155 е , ама имаше преди за смяна ламбда сонда , не знам дали влияе на вървежа Вземай Дедрата 16V Турбо или КроматаFiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:Познавам го Даже ходихме до Междене вчера с него да погледаме бегачки , ама беше пусто що така Кога се събират , някой знае ли . А мотора е 1.6 Базикам се де 2.0 Twin Spark 155 е , ама имаше преди за смяна ламбда сонда , не знам дали влияе на вървежа Вземай Дедрата 16V Турбо или КроматаГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
абе и аз съм навит за дръпки Тедо кажи на тоя с алфата дане подава толкова че дане духне бутало че става весело. или пък има и друг вариант... да му прилопа биелен лагер това е болеста на тия алфи за жалост! снощи като се прибирахме ’dobo’ пръска против комари дано има ефект sorry- гледай си маслото че без маслко става весело. че като те гледам отзаде и ти пръскаш против комари.Другата седмица ша се дръпнем ли а, а, а, а,??? може да идем на червена звезда или на полигона в беляковец. дето беше караулното едно време гат бях в казармата : :D
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар