Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

coolboby написа:
    Ако научих как се пише оная държава която употреби по-горе ще дойда! Пише се Афганистан
    Абе май и твоя правопис и пунктуация куцат след снощи !
    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Мойто не се счита. Имам причина.

Коментар

утре в 19ч. на стадиона нали така беше? аз съм там !!!

Коментар

http://kuklite.com/index.php?option=...id=4&Itemid=11 др неделя може да се разходим а ?
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

тихооо за АВВВганистанците! :D
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

афганистанистанци ли,пакистанци ли,не знам ,но мен ме няма до националната среща в Търново,тогава някъде ще се върна предполагам живот и здраве от утре ще пообиколя малко ,ако не ми мине котка път,затова за малко няма да виждам мутрите...тъй,че утре ме няма
              ex.Мареа ТД100

Коментар

де шЪ обикаляш Уа ?
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

майко това пунто няма друго такова .. на 5та прави 140 и мотора продалжява сам без купетоо
                  ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                    майко това пунто няма друго такова .. на 5та прави 140 и мотора продалжява сам без купетоо
                    Какво е , Мк1 или Гранде Само на Боби бегачката 1.2 може да върви с 220

Коментар

и то назад с ключалките ее ! не е гранде бе то тая фирма за грандета няма леф

Коментар

s00rry написа:
                        и то назад с ключалките ее ! не е гранде бе то тая фирма за грандета няма леф
                        хахахахахахахха направо ме сцепи ай да прайм ластика а? dobo: тоя басейн не е ли в килифарево или някаде в околностите беше, забравих абе нерези утре ко ше праим ше одим ли на бира с цаца ??? dobo: навит ли си? ам ти бе Sorry?

Коментар

амм може и тюлении да ловим ако искате .. митак : това пунто направо е за вторичните ма ще ти го карам горе кошаа :P

Коментар

ако линейката запали,щото ми падна акумулатора , вчера го зареждах, днес ще видя ще пали ли няма ли да пали, че тоя акумулатор вече на 5 години и не го знам ще става ли нещо от него избщо.а пък причината да падне е че е седяла на отворен багажник няколко часа (плафона отзад свети) , докато монтират газовата и така...ако ли не пък ще дойда с Иво с мръсната бегачка :D
                            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Ако успея да изсуша колата ще дойда , че имам пробойна от някъде Задната лява стелка беше като локва , предната малко . Писна ми от тая кола , тя се разгражда ! Абе Сашо какво става, то половината не сме в движение

Коментар

момчета май ще е без мен.от акумулатора май нищо няма да става...ще го пробвам по-късно ама снощи докато се зареждал , 2 от клетките не врели...
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X