афганистанистанци ли,пакистанци ли,не знам ,но мен ме няма до националната среща в Търново,тогава някъде ще се върна предполагам живот и здраве от утре ще пообиколя малко ,ако не ми мине котка път,затова за малко няма да виждам мутрите...тъй,че утре ме няма
и то назад с ключалките ее ! не е гранде бе то тая фирма за грандета няма леф
хахахахахахахха направо ме сцепи ай да прайм ластика а? dobo: тоя басейн не е ли в килифарево или някаде в околностите беше, забравих абе нерези утре ко ше праим ше одим ли на бира с цаца ??? dobo: навит ли си? ам ти бе Sorry?
ако линейката запали,щото ми падна акумулатора , вчера го зареждах, днес ще видя ще пали ли няма ли да пали, че тоя акумулатор вече на 5 години и не го знам ще става ли нещо от него избщо.а пък причината да падне е че е седяла на отворен багажник няколко часа (плафона отзад свети) , докато монтират газовата и така...ако ли не пък ще дойда с Иво с мръсната бегачка :D
Ако успея да изсуша колата ще дойда , че имам пробойна от някъде Задната лява стелка беше като локва , предната малко . Писна ми от тая кола , тя се разгражда ! Абе Сашо какво става, то половината не сме в движение
Коментар