Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Хе хе :D баш пък Форд Мондео си тръгнал да ми хвалиш, ами возил съм се във седан, нищо особенно, нито возията му е кой знае какво, нито интериора е много добър, абе не знам какво ми хвалиш изобщо. Аз мога да си купя калинка, ако искам, ти си карай там катафалката. Комби кола много рядко ми харесва, да не говорим, че мареята е грозновата като комби, а форд мондео е направо смърт, виж спротвагона на алфа е убиец. Ако говорим за нови коли, ами новото си е ново! Коли с размери като твоята изобщо не ми ги хвали, нито имам 2 деца да им возя количките и памперсите, нито се занимавам със селско стопанство да карам по 15 каси домати.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

дррр дрр патиланции квоо .. става утре стария си идии тц пак съм от онзи счупен компютър тъй че за езика да се извиня Ако ползваш конвертора на форума няма значение от какъв компютър пишеш."МОДЕРИРАНО""Модераторски екип на fiat-bg.org"
      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Внесох парите!Може да бъдете спокойни.

Коментар

Ванка,отричането на комбито си е за твоя сметка,мен пък ме кефи много,а за седана на мондео,грозен ми е отвън ,аз говоря за комби,каквито явно ти е рано да оцениш като ти се изтръскат чавета с мръсни гъзета друго ще приказваш
          ex.Мареа ТД100

Коментар

абе ей нема да се обиждаме ся за комбитата тука. ако кажеш ся Ванка, че и Темпрата е грозна и ще ти се разсърдя :P :Pехе Боби да не повярва човек , че си ги внесъл
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

я ги е внесъл,я ги е изпил,на 18 ще стане ясно
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Върви питай Деси от Бали каква бутилка си поръчах. Енергийната напитка е ясна. От нея един стек.

Коментар

бе за тия пари кой знае каква бутилка няма да е :D че и за енергийна напитка му останали
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

Флирт бе! Макар водка рядко да пия

Коментар

Да, да, знаем те тебе, онли виски! Yellow_Flash_Colorz_PDT_31
                      "Не търсете възмездие.Рано или късно всеки плаща."
                      Ванга

Коментар

SilenceR написа:
                        абе ей нема да се обиждаме ся за комбитата тука. ако кажеш ся Ванка, че и Темпрата е грозна и ще ти се разсърдя :P :Pехе Боби да не повярва човек , че си ги внесъл
                        Е как бе темпричката хич не е лоша на вид, особенно със затъмнен джам отзад. Ей пияницо да не си изпил на хората парите? :D

Коментар

van_dal написа:
                          Ей пияницо да не си изпил на хората парите? :D
                          Аз се чудех защо Бравото му вчера беше клекнало отзад , пък то сигурно багажника е бил пълен с фалшив алкохол от нашите пари
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

RoMeO_156_GTA написа:
                            Аз се чудех защо Бравото му вчера беше клекнало отзад , пък то сигурно багажника е бил пълен с фалшив алкохол от нашите пари
                            Ще се сетиш каква е далаверата. Тази неделя ще се събираме ли и какво ще правим?

Коментар

ето го БАТКООО БЕ вече съм в играта на парата , колеги да не изневерявам на марката служебниата кола ще е пунтйо 75 расови италиански жребции
                              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
                                колеги да не изневерявам на марката служебниата кола ще е пунтйо 75 расови италиански жребции
                                Бравоооо Довлечи някой път този звяр да го видим но в сравнение с Бравото сигурно ще ти се струва , че си турист
                                Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Working...
                                X