направо всички дето се вика ходим на работа.... някой хора май не са наред .......................
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:JacK`DanielS написа:в неделя по обяд или през седмицата вечерта може да прескочим да видим ко стаа да пиим по бира 2-3-4-5Днес ходих за бързо до сервиза , ама се беше покрил някъде :P Бояджията каза 330 (или 320 беше вече , забравих) за трите детайла , с предния капак 450
Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
RoMeO_156_GTA написа:coolboby написа:JacK`DanielS написа:в неделя по обяд или през седмицата вечерта може да прескочим да видим ко стаа да пиим по бира 2-3-4-5Днес ходих за бързо до сервиза , ама се беше покрил някъде :P Бояджията каза 330 (или 320 беше вече , забравих) за трите детайла , с предния капак 450
днес цял ден бях Козар (Разглабях един Форд) толкова много се бях задалбочил в разглабянето че чак несъм те видя
Коментар
-
айде сега да не говорим глупости,май всички ,които плюете форд каго голфаджиите говорите без да сте стъпвали в такава колаНа мен такива коли ми харесват,ти ако искаш си купи калинка и си джиткай...Седни в новото мондео,покарай го,усети разкоша на интериора и возията и пак говори
Коли с размери по-малки от моята не ми ги хвали :D
ex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар