Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

аз съм навит бе . Ицо не го слушай какви ги разправя mimo 8 , той се базика някой път с мен за такива работи ... ако мн те дразни надписа ще го подменим , аз като ги правих надписите , пуснахме 1-2 в повече.на Митака ако са му останали ще подменим. :D
    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

"моя" надпис в Митака ли е?
      Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
      Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

принципно да , в бройката бях включил и твоя стикер , но нали ви казвам незнам колко са му останали :D

Коментар

Боби не съм те видЕл Беше ми писнало да седя вкъщи и ей така безцелно реших да пообиколя града :D Колкото до надписите не ме дразнят бе хора,кефя им се...засега(на мен лесно ми омръзват нещата)...и разбрах защо съм ги изкривил още щом махнах предпазното фолио,ама вече бе късно,не е трябвало да гледам долната линия...пък и си имам още едни надписи,нали два бях поръчал с идеята да направя умишлено под наклон надписа и ако не ми хареса да го направя "като хората"...накрая се отказах и опитах да е развно,а то излезе криво И верно никой не казва нищо,да се съберем в четвъртък?аз съм за
          ex.Мареа ТД100

Коментар

абе ние ходихме с една газиолка днес .. 4 лв ми излезе до там и обратно .. мисял че си струва .. ако са по 3 лв дори .. все пак е по добре от 5 лв ... по 2 лв на болт
            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

null.zero написа:
              "моя" надпис в Митака ли е?
              в мен е. останаха ми един за Вътрешно и един за външно.

Коментар

Аз съм навитак да излезем в четвъртъка ама дайде поне да е към 21:00 часа, щот преди това имам малко работа

Коментар

Митак ти давал ли си на Тедо стикери , че и той беше поръчал, ама сега не помня за вътре или отвън....null.zero твоя за къде беше.. ?да бе нали за 21 часа си говорихме да е точно чети и другите какво пишат

Коментар

Митак, а на мен си ми обещал за външно...ама аз май не бях в списъка

Коментар

спокойно бе другата седмица съм на работа , ще направя още 5-6 да има .... само кажете кой какав иска да си запиша от сега....

Коментар

coolboby написа:
                        Митак, а на мен си ми обещал за външно...ама аз май не бях в списъка
                        Боби вземай моя за външно , аз мога да почакам за другата седмица , не ме бърка ! И без това този прозорец е обречен да е вечно мръсен ! !
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

моя за вътрешно.
                          Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                          Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Аз имам един за вътрешно! Може би повече от половин година е в мен.

Коментар

Боби аз бях взел два ако окалпазаня единия да лепя другия,нбо що годе стана,тъй,че имам един за външно,ако го искаш твой е като се видим
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Ок. Нека всеки да носи каквито стикери има.

Коментар

Working...
                                X