Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

ооо брат ше разнасят тения и глисти с него .. пак в най=лошия случей ще носят желязоо към пунктаа
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Шайки!Менютата за Узана са готови.Кажете какви планове имате?Моя план е следния: тръгвам следобед на 18-ти когато е гала вечерята..моткам се там..сядаме в ресторанта и когато всичко приключи, хващам си чукалата независмо дали е 01:00, 02:00, 03:00ч. и си хващам пътечката посока Търново.Ако някой иска, аз ще пътувам с моята кола, нека се организираме.

Коментар

колко часа трябва да сме там ?
        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
          колко часа трябва да сме там ?
          Вечерята предполагам ще е от 20:00ч.Ние ще се съберем тук и отлитаме към 16-17:00ч. да речем.

Коментар

Аз не бих си направил резервация, защото нищо не мога да обещая, иначе е добре като идея, въпреки че едва ли ще изкарам повече от 2-3 часа на маса без да пия нищо, което значи да отида да се помотам там и към 10-11 вечерта обратно към ВТ.
            --Старата ръжда любов не хваща!--
            156 sportwagon 1,9 jtd 115
            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

мен не ме бърка не пия алкохол и на маса мога да седя много :D
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

и аз съм навит за плана на Бобито да кажем Боби няма да пие и Иво и той , туй ще рече поне 5-6 човека може да идем с 2 коли.цепим бенза и готово понеже и аз не съм сигурен за спане...предлагам който няма да преспива , да казва от сега да може да се организираме , да кажем меню , кой ще сме и т.н.
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Добре де някой няма ли да спи на палатка с мене да ми прави компания, че ме е страх от вълците да не ме изядат Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41 Yellow_Flash_Colorz_PDT_41

Коментар

Аз си запазих място при Боби за сега
                    Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

аз ще спя ама в хотела ще ти махам от терасата като му дойде времето ще видя колегите кога ще тръгваме и ще ви кажа че да прайм колоната

Коментар

Мимо аз вероятно ще спя или в палатка или в колата...както дойде Аз също съм навит за идеята на Боби да тръгнем заедно към 16-17 часа само едно не ме кефи като ще се движим няколко коли...не ми харесва,че повечето карате доста рязко,а аз не съм голям привърженик на рязкото каране ама ще се прежаля...само не мога да обещая да взема някой,защото не знам дали ще спя там или ще се връщам същата вечер,че да не излъжа някой SilenceR сложих лепенките ама нещо криво май стана,уж равних по реотаните,а то се оказа,че или те са криви или аз ама стана де,мен си ме кефи колкото до линейката,ако я вземе някой мангал какво ти пука? Да ти даде парите и да си оправи документите,другото не те интересува....ти си взимаш друга,а линейката си я прежалил тъй или инъче,ако няма да я прежалиш,по-добре не я продавай
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

щом на теб ти харесва стикера да не ти пука.а линейката верно не ми се дава на някой мазен ********* ...... иначе кофтито ми е че удобна , широка,свикнах с нея.ама гори ми повечко от колкот мога да дам от джоба... баща ми ей ся ми вика за Поло ... аз нещо не ми се ще. искам Пунтю

Коментар

Ние с Иво ще пием тоник.При мен има още 2 свободни места. За сега съм аз(шофьор) и Тедо масажер и спонсор на мироприятието Паралеса, забравих ти името..та...ще караме спокойно, едва ли някой иска да се пребие като куче, както стана с колегата от Ст.Загора.Давайте да се организираме, кой с какво и с кого ще пътува и кой при кого ще спи, че да ви вземам жените Съвсем сериозно, дайте да спретнем една среща в Четвъртък и да го измислим, че записването е до края на месеца, а време никак няма.

Коментар

аз съм съгласен за четвъртък ... да кажем около 21 часа по хладното да се видим..

Коментар

аз четвъртък .. е възможно да съм и аз на линия с новите жанти :P
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X