SilenceR написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
SilenceR написа:не е кой знае какво , може и още. (за музиката де)мерси Ванка , дано се намери някой желаещ. като гледам други темпри из мобилето , баси и цените. и с грозните табла са , с оня грозен волан , по стара година , подобни екстри . по 3 000 искатex.Мареа ТД100
Коментар
-
paralesa написа:SilenceR написа:не е кой знае какво , може и още. (за музиката де)мерси Ванка , дано се намери някой желаещ. като гледам други темпри из мобилето , баси и цените. и с грозните табла са , с оня грозен волан , по стара година , подобни екстри . по 3 000 искатCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
paralesa написа:да там се преместих да живея,но реното не съм го виждал,да не си решил да го продаваш?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
coolboby написа:Много сте се отпуснали, щом един геврек не може да въртите...амаха..млади хора..лигундрят се!Някой ще дойде ли пред вкъщи да изпушим по 1 цигара За нетърпеливите зрители, ще съобщя лошата новина, че 4-та част от бест-селъра няма да има или няма да има мейкинг скоро!ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
поне да му вземеш парата дето си налял досега в него пък за газта не се коси,не знам какъв е тоя изпарител,но зимата най-трудно ми бе да я разрина от снега,после само докато помирише ключа и си пали от раз нали и аз затова я "зарязах" не ми се наливаха пари а мен да си призная не ме е зорил геврека по простата причина,че само нея бях карал дотогава успехex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар