Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

SilenceR написа:
    не е кой знае какво , може и още. (за музиката де)мерси Ванка , дано се намери някой желаещ. като гледам други темпри из мобилето , баси и цените. и с грозните табла са , с оня грозен волан , по стара година , подобни екстри . по 3 000 искат
    пускай я 2500 па да има да се пазарите :P
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

SilenceR написа:
      не е кой знае какво , може и още. (за музиката де)мерси Ванка , дано се намери някой желаещ. като гледам други темпри из мобилето , баси и цените. и с грозните табла са , с оня грозен волан , по стара година , подобни екстри . по 3 000 искат
      хората в България са полудели и ламтят за пари,мислят си,че тяхното е скъпо,чуждото обаче като купуват трябва да е евтино :D ще ме извиняват,но за кола 92-93 да искат по 2500-3000 си е направо смешно...при все,че за същите пари ще си вземеш нов внос доста по-нова година Пред дома организират импровизиран автопазар,ако искаш се пробвай някой петък ,може да има ефект...макр,че като гледам все едни и същи копои с едни и същи кошници всяка седмица А идеята да и сложиш 2500 да има място за пазарлък е добра,все пак няма да я подаряваш
      ex.Мареа ТД100

Коментар

ето това са на Ванката задноте накладки красота!!!А това е един колега от форума който е минал през облак от мухички... "Knijkata"а това е от вчерашната збирка не че се вижда нещо ама аз да ги кача да ги видите

Коментар

мухичките разцепиха !Ванка .. страшни накладки :D
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

paralesa написа:
            SilenceR написа:
            хората в България са полудели и ламтят за пари,мислят си,че тяхното е скъпо,чуждото обаче като купуват трябва да е евтино :D ще ме извиняват,но за кола 92-93 да искат по 2500-3000 си е направо смешно...при все,че за същите пари ще си вземеш нов внос доста по-нова година Пред дома организират импровизиран автопазар,ако искаш се пробвай някой петък ,може да има ефект...макр,че като гледам все едни и същи копои с едни и същи кошници всяка седмица А идеята да и сложиш 2500 да има място за пазарлък е добра,все пак няма да я подаряваш
            еми така си е спор няма.склонен съм да смъкна до 2000 , по-надоло не ... туй до "Битака" дето е , за там ли говориш.
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

paralesa написа:
              Пред дома организират импровизиран автопазар...
              :D Ха в събота може да си видял твоето Рено там, там ли се премести да живееш.
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

да там се преместих да живея,но реното не съм го виждал,да не си решил да го продаваш?
                ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                  да там се преместих да живея,но реното не съм го виждал,да не си решил да го продаваш?
                  Ами ще се продава, жената много се зори без хидравлика и ме кара се аз да го паркирам, че и мен ме зори, пък не ми се наливат пари в него, трябва само едан рейка и едни накрайници да взема, ама пак едно 100-150лв. ще отидат и не ми се занимава. Пък и и деята беше да го кара само лятото да се понаучи, то така или иначе зимата няма да откъсне без бензинова помпа.
                  --Старата ръжда любов не хваща!--
                  156 sportwagon 1,9 jtd 115
                  ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Много сте се отпуснали, щом един геврек не може да въртите...амаха..млади хора..лигундрят се!Някой ще дойде ли пред вкъщи да изпушим по 1 цигара За нетърпеливите зрители, ще съобщя лошата новина, че 4-та част от бест-селъра няма да има или няма да има мейкинг скоро!

Коментар

coolboby написа:
                      Много сте се отпуснали, щом един геврек не може да въртите...амаха..млади хора..лигундрят се!Някой ще дойде ли пред вкъщи да изпушим по 1 цигара За нетърпеливите зрители, ще съобщя лошата новина, че 4-та част от бест-селъра няма да има или няма да има мейкинг скоро!
                      боби спри да Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 пушиш от тия цигарии !
                      ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Междудругото, мухите стават ли за салата ако ги остържем от Точката?Тоя е съдист...минимум 216 години затвор да дадат на тоя шофьор..отвратяга! Мизерник! Изчадие!

Коментар

поне да му вземеш парата дето си налял досега в него пък за газта не се коси,не знам какъв е тоя изпарител,но зимата най-трудно ми бе да я разрина от снега,после само докато помирише ключа и си пали от раз нали и аз затова я "зарязах" не ми се наливаха пари а мен да си призная не ме е зорил геврека по простата причина,че само нея бях карал дотогава успех
                          ex.Мареа ТД100

Коментар

Боби , дан кажеш, че тоq път не съм те видя :D
                            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Голяма задна вкара!Като те видях, ми напомни за Иво от форума! А то се оказа, че е Иво от форума

Коментар

хехе къде сте се засякли бе туристи един приятел ме врънка да ходя доло в махалата да пазаря фиата , ама наш ли как не ми се занимава с тия *** , не си заслужава тая принцеса да я дам на някоий (тъъъът)
                                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Working...
                                X