Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

бе ти излес пред вас пък които мине първи той ще те вземе :D
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

абре,много лош час...дежурен съм и после щях да се прибирам,че имам работа до Долна...ще дойда само в 21 на сбирката най-вероятно на стадиона и от там отлитам,нема почерпка за мене Поне да си взема стикерите и да видя Стар’загорци :D
      ex.Мареа ТД100

Коментар

V.Vencislavov написа:
        s00rry написа:
        SilenceR написа:
        хехе , аз живея на Полтава 5 , а пък тва за мебелите дето викаш го знам , ама не съм виждал там мареа да спира или ти пешком ходиш.ела утре бе колега да са запознаем и да лепнем един стикер... таман и със Старозагорци да са запознаем....
        колеги аз както съм разкостил фиата ... някой итре ще има честа да ме возии , някои желаещЩ?
        Eeee язък,аз пък имах голямо желание да срещна някое присъстващо HGT на срещата.
        ами колега моята фиатка е ХГТ , ма преждевреммено влезна в боха . ( и ще излиза средата на др седмица SILENSER : оОО идеално брат без 10 съм там ! минаваш и ма завземаш ! мерсажжж
        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
          V.Vencislavov написа:
          s00rry написа:
          SilenceR написа:
          хехе , аз живея на Полтава 5 , а пък тва за мебелите дето викаш го знам , ама не съм виждал там мареа да спира или ти пешком ходиш.ела утре бе колега да са запознаем и да лепнем един стикер... таман и със Старозагорци да са запознаем....
          колеги аз както съм разкостил фиата ... някой итре ще има честа да ме возии , някои желаещЩ?
          Eeee язък,аз пък имах голямо желание да срещна някое присъстващо HGT на срещата.
          ами колега моята фиатка е ХГТ , ма преждевреммено влезна в боха . ( и ще излиза средата на др седмица SILENSER : оОО идеално брат без 10 съм там ! минаваш и ма завземаш ! мерсажжж
          Какво я заболя?
          Уважавам тези,които ме уважават!
          Clube do Marea!

Коментар

аа нищо бе.. подпрях я на едни стойки и тухли .. и смъкнах джантоците .. че искат да ги купуват и ги пратих .. и ся чакам да видим кво ще стане ще вземам ли други или кво

Коментар

Ко става бе диванета, аз довечера сигурно няма да дойда, че се очертава да съм на друго запиване, sorry....
              --Старата ръжда любов не хваща!--
              156 sportwagon 1,9 jtd 115
              ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Че то устанали някой който ще дойде довечера ??????

Коментар

Е, а стига бе! Хората дошли на крака, вие се лигавите!Росене, сънувах те!Кажете кой ще идва да мога да запазя места в Камбаната!!! По-бързо обаче!

Коментар

как няма да има бе аз , Митака , d0b0 , Росен , Тедо , Бобито , Иво , Младене ти ще идваш ли ?има и още няколко човека дето пак могат да дойдат , само че не са писали скоро в темата....а Боби добра идея за Камбаната съм навит, горе на терасата , пиши ме мен 1-ви в списъка
                    Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

мен ме пишете + жената
                      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                        мен ме пишете + жената
                        я кажи ся тъщата Ш я дава ли или ни Ш я дааа ?! боби .. кво санува бе менн .. ?! :P

Коментар

уфф вънка баси жегата хора , мих колата допреди малко , дано захладнее довечера че аман от тез жеги... тряя жулим повече бири да се разхлаждаме

Коментар

и за мен 2 места

Коментар

ами другите защо нищо не казвате.кой ще идва кой не и т.н.младен ще дойде с пунтото и евентуално още един човек с него .

Коментар

ари бе нерези... де се изгубихте??? стига сте малкчали ам дайте да се разберем за 21ч. кой ша идва кой няма да идва...

Коментар

Working...
                                X