Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

четири са .. само две са снимани ма и другите са таака .. 250 лефчета без гумите
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

s00rry написа:
      четири са .. само две са снимани ма и другите са таака .. 250 лефчета без гумите
      голяма оферта си набарал!

Коментар

ми тоя кравай утре ако ги вземе моите .. ще си ги зарачям .. ама кви пари са тия болтовете с изместен център .. ?! че са 4по 100 ?!? ;( и там ще отиде бят леф

Коментар

Мараба бе туристи , вече съм на линия , малко ми се еба майката по София ама до утре вечер ще си почина няма страшно.утре който иска стикер ще му лепнем няма проблеми , Митак носи ги братле а къде ще се ходи на кафе някаде , къде ще се съберем се чудя ? ама айде утре ще го мислим
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

s00rry написа:
            ми тоя кравай утре ако ги вземе моите .. ще си ги зарачям .. ама кви пари са тия болтовете с изместен център .. ?! че са 4по 100 ?!? ;( и там ще отиде бят леф
            Май бяха по 3,50-4 лв ако не се лъжа , скъпички са ....
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

дано ми трябват само 8 - че .. инак вс свършвааа

Коментар

SilenceR написа:
                Мараба бе туристи , вече съм на линия , малко ми се еба майката по София ама до утре вечер ще си почина няма страшно.утре който иска стикер ще му лепнем няма проблеми , Митак носи ги братле а къде ще се ходи на кафе някаде , къде ще се съберем се чудя ? ама айде утре ще го мислим
                те стоят в колата ДОБО и СООРРИ вече имат стикери запепени лично от мен утре ша лепим на тия дето нямат 21ч. на стадиона нали

Коментар

s00rry написа:
                  хах колега каде работиш , нещо не се сещам кой си май .. ами .. щото ходихме да носим гумите до еконт а по пътя ми се скъса чехлата и ме изнерви и щях да я хвърлям ама много пареше асфалта и се влачих с тях до у нас ПС: ам да аз бях .. направих 190 ... ама амортисиорите ми не са от най-добрите и нещо не ми се видя стабилна и понамалих абе то снощи простотията беше на махимум .. ма то беше късно към 12часа .. ти да не живееш някаде по района ? :P
                  ае у КАТ живея и работя ... я си дай дукиментите хииххиих ша са сетиш кой съм като се запознаем до КАТ живея, инак работя в шоурум за мебели и интериорен дизайн там на полтава, имаше един йеврофутбол, та до него. сега е магазин за бои. до него са едни авточасти. сети ли се.а тука горе найш как хубаво се чува твойта клапа, се едно си ма натоварил у ремаркето @Jack`Daniels: след работа 18 часа днеска са беше засилил към мола, аз ти ръкомахам отстрани ама ти не, следиш идеалната права и туй то :Dа после видях колегата stenli с жълтото пунто, нещо му се мандахерца отдолу аз му свирнах ама той имаше много важен телефонен разговор и не ми обърна никакво внимание.
                  Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
                  Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

null.zero написа:
                    s00rry написа:
                    хах колега каде работиш , нещо не се сещам кой си май .. ами .. щото ходихме да носим гумите до еконт а по пътя ми се скъса чехлата и ме изнерви и щях да я хвърлям ама много пареше асфалта и се влачих с тях до у нас ПС: ам да аз бях .. направих 190 ... ама амортисиорите ми не са от най-добрите и нещо не ми се видя стабилна и понамалих абе то снощи простотията беше на махимум .. ма то беше късно към 12часа .. ти да не живееш някаде по района ? :P
                    ае у КАТ живея и работя ... я си дай дукиментите хииххиих ша са сетиш кой съм като се запознаем до КАТ живея, инак работя в шоурум за мебели и интериорен дизайн там на полтава, имаше един йеврофутбол, та до него. сега е магазин за бои. до него са едни авточасти. сети ли се.а тука горе найш как хубаво се чува твойта клапа, се едно си ма натоварил у ремаркето @Jack`Daniels: след работа 18 часа днеска са беше засилил към мола, аз ти ръкомахам отстрани ама ти не, следиш идеалната права и туй то :Dа после видях колегата stenli с жълтото пунто, нещо му се мандахерца отдолу аз му свирнах ама той имаше много важен телефонен разговор и не ми обърна никакво внимание.
                    хахахаха да сетих се ест .. съжелям колега за създаденото неудобствоо ! през почивните часове който са за съннн е кво праите па вие в тоя шоуу руум ? шоуу ли си праите или дялате нещо .. дървено . ?! :P

Коментар

не бе аз просто работя на 500м от вкъщи. или другояче казано живея на 500м от работа

Коментар

хехе , аз живея на Полтава 5 , а пък тва за мебелите дето викаш го знам , ама не съм виждал там мареа да спира или ти пешком ходиш.ела утре бе колега да са запознаем и да лепнем един стикер... таман и със Старозагорци да са запознаем....

Коментар

SilenceR написа:
                          хехе , аз живея на Полтава 5 , а пък тва за мебелите дето викаш го знам , ама не съм виждал там мареа да спира или ти пешком ходиш.ела утре бе колега да са запознаем и да лепнем един стикер... таман и със Старозагорци да са запознаем....
                          колеги аз както съм разкостил фиата ... някой итре ще има честа да ме возии , някои желаещЩ?

Коментар

s00rry написа:
                            SilenceR написа:
                            колеги аз както съм разкостил фиата ... някой итре ще има честа да ме возии , някои желаещЩ?
                            Eeee язък,аз пък имах голямо желание да срещна някое присъстващо HGT на срещата.
                            Уважавам тези,които ме уважават!
                            Clube do Marea!

Коментар

SilenceR написа:
                              ходя от време на време със нея, как. графит металик. то има още едно за мебели, да не се бъркаш с него ... ще гледам да дойда утре ама не обещавам, че са ми малко повече ангажиментите отколкото на вас, ергени

Коментар

Роска , ако искаш да се возиш на линейката заповядай :D , да те взема от КОСЕР без 10 някаде ...

Коментар

Working...
                                X