Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

d0b0 написа:
    роска такива джанти имаше и в горна ... по добре виж в тунинг бг и вади да ги видиш бяга маи за 500 леа 17 ски на 4-100 а може да падни поне 50 лев 100%
    е аз тез пари ще ги дам за път и за глупости ... тай че същото и 17ските мн ми се струва ще я товарят колеги с тия 16 ски .. не е ли яко . ?!
    Прикачени файлове
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

айде колега слагай ги, стига си игра на "търкаляй гумата" по улицата
      Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
      Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

null.zero написа:
        айде колега слагай ги, стига си игра на "търкаляй гумата" по улицата
        ся да видим .. кво ще стане днес я разкостих .. оцапах се все едно съм свалял двигател .. ама така става по някой път и за късмет и чехлата се скъса абе . . бос до еконта горе лудница беше

Коментар

ааааа аз се чудих защо се събу точно пред магазина и хукна бос. ам снощи тебе ли чух, на два пъти са изтири кат-за-последно? петрол-метро.
          Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
          Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Боса по асфалта вървя си,свиркам си и нищо не търся -просто детски навик още в мен живее.Боса по асфалта минавам,знам че няма мода такава -просто детски навик още в мен живее.

Коментар

s00rry написа:
              колеги с тия 16 ски .. не е ли яко . ?!
              Не са ли от Голф Имаше едно червено Пунто във форума с такива , добре му стояха Днес засякох Добо ама май и двамата блеехме , в последния момент го видях
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

null.zero написа:
                ааааа аз се чудих защо се събу точно пред магазина и хукна бос. ам снощи тебе ли чух, на два пъти са изтири кат-за-последно? петрол-метро.
                хах колега каде работиш , нещо не се сещам кой си май .. ами .. щото ходихме да носим гумите до еконт а по пътя ми се скъса чехлата и ме изнерви и щях да я хвърлям ама много пареше асфалта и се влачих с тях до у нас ПС: ам да аз бях .. направих 190 ... ама амортисиорите ми не са от най-добрите и нещо не ми се видя стабилна и понамалих абе то снощи простотията беше на махимум .. ма то беше късно към 12часа .. ти да не живееш някаде по района ? :P

Коментар

Ей, Роска! Мислех да ти звъня да се видим, защото се прибирах пеша от Картала.

Коментар

coolboby написа:
                    ти тогава само ми званиш като ти трябва превоз .. или се прибираш от някаде .....

Коментар

s00rry написа:
                      coolboby написа:
                      ти тогава само ми званиш като ти трябва превоз .. или се прибираш от някаде .....
                      Стига говори глупости, бе! Не те ли е срам!?!

Коментар

послените два пъти като ми звъня .. за тва беше а аз един път съм те молил и ти ми отказа когато най трябваше .. и като излезнах си хващамм тахи ти излезе и се качи и изчезна ..

Коментар

s00rry написа:
                          послените два пъти като ми звъня .. за тва беше а аз един път съм те молил и ти ми отказа когато най трябваше .. и като излезнах си хващамм тахи ти излезе и се качи и изчезна ..
                          Айде стига!

Коментар

голяма е циция значи!!!

Коментар

JacK`DanielS написа:
                              голяма е циция значи!!!
                              митак гледай кво набарах .. ония джанти ако искаш ги вземай златите
                              Прикачени файлове

Коментар

що само 2 си набарал :D
                                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Working...
                                X