paralesa написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
-
АМи май в Пловдив http://forum.fiat-bg.org/viewtopic.php?t=39502Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
-
пловдив ще е и е тая събота. аз нях се записал ама се отказах че имам работа. ама така като гледам няма да има много хора. невиждам смисал да се ходи. по добре да вземем силно участие на националната збирка!!!КОЙТО ИСКА СТИКЕР "ФИАТ ФОРУМ..." НЕКА МИНЕ ПРЕЗ СЕРВИЗА ДА МУ ДАМ У ДА Я ЛЕПНА АКО ПОЖЕЛАЕ или в неделя ще лепим s00rry: неска каде си ходил бе? (аз знам де) и ко стана ще те угрее ли?
Коментар
-
JacK`DanielS написа:пловдив ще е и е тая събота. аз нях се записал ама се отказах че имам работа. ама така като гледам няма да има много хора. невиждам смисал да се ходи. по добре да вземем силно участие на националната збирка!!!КОЙТО ИСКА СТИКЕР "ФИАТ ФОРУМ..." НЕКА МИНЕ ПРЕЗ СЕРВИЗА ДА МУ ДАМ У ДА Я ЛЕПНА АКО ПОЖЕЛАЕ или в неделя ще лепим s00rry: неска каде си ходил бе? (аз знам де) и ко стана ще те угрее ли?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
JacK`DanielS написа:пловдив ще е и е тая събота. аз нях се записал ама се отказах че имам работа. ама така като гледам няма да има много хора. невиждам смисал да се ходи. по добре да вземем силно участие на националната збирка!!!КОЙТО ИСКА СТИКЕР "ФИАТ ФОРУМ..." НЕКА МИНЕ ПРЕЗ СЕРВИЗА ДА МУ ДАМ У ДА Я ЛЕПНА АКО ПОЖЕЛАЕ или в неделя ще лепим s00rry: неска каде си ходил бе? (аз знам де) и ко стана ще те угрее ли?ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
JacK`DanielS написа:пловдив ще е и е тая събота. аз нях се записал ама се отказах че имам работа. ама така като гледам няма да има много хора. невиждам смисал да се ходи. по добре да вземем силно участие на националната збирка!!!КОЙТО ИСКА СТИКЕР "ФИАТ ФОРУМ..." НЕКА МИНЕ ПРЕЗ СЕРВИЗА ДА МУ ДАМ У ДА Я ЛЕПНА АКО ПОЖЕЛАЕ или в неделя ще лепим s00rry: неска каде си ходил бе? (аз знам де) и ко стана ще те угрее ли?FIAT BRAVO 1.6
FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW
Коментар
-
днеска боднахме с митака .. големия стикер стана много арно ... !! гот готт митак .. мн барзо се скрахме с мр. ФРАНКИ и си трагнах мм голям и стар малоумен глупакк а пък как чистят .. аууу човек .. след мифката можеш да свалиш от колата половин кило мушички инак е повече от чиста !!ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:днеска боднахме с митака .. големия стикер стана много арно ... !! гот готт митак .. мн барзо се скрахме с мр. ФРАНКИ и си трагнах мм голям и стар малоумен глупакк а пък как чистят .. аууу човек .. след мифката можеш да свалиш от колата половин кило мушички инак е повече от чиста !!
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар