uBoy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
popara801 батка ... има скара бира язовирче цаца картофии алкохол и в природата ... ко др искаш идеалното място за наща сбирка .... има и 4-5 хотелчета ама не знам кви пари искат .... тря да се проучи ... и се намира в В.Търново ... има и рекаdEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
Митак темпрата е огън , направо сега е коренна разлика , не хлопа , преди хлопаше да си *** майката , ся ми гали душичката. за спирането спира добре , ама като мина още няколко километра надявам се да е обработят там накладките и да е хептен огън , мерси отново за работата Митак :D сега друга тема да отворя , утре пътувам за София и незнам колко дена няма да ме има , може събота или неделя да се прибера и незнам дали за срещата ще успея, надявам се да съм тук , но незнам как ще върви работата, имаме да лепим бая фолио.днес си лепнах стикера , колкото до вашите стикери може да ги дам на Иво... ще видим...еми това от мен момчета за сега , дано съм тука за срещата със Старозагорци :D айде пийсCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Митак трябва да дойда някой хубав ден да видим да оправим при мен дрънкането от десния преден апарат и да проверим защо задно ляво ми спира по-слабо от нормалното, смятай наполовина от дясното. Някак си ме навежда на мисълта, че това задното може да бърка работата на АБС-а. Абе Стара Гъзора тази седмица ли ще идват, де ще ходим, айде да отидем някъде на кръчмоляк, нещо по-така?--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
s00rry написа:van_dal написа:Ам то хубаво на Чифлика, таман няма да се разпускам много, че ще трябва да се кара навръщане.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар