uBoy написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Много се радвам че отворихме главата !!последствия от вчера е само на едно място леко е избила гарнитурата а иначе .. когата си е имала проблем и предни, но са го замаскирали , главата има голяма схупла м/у каналите за водата и 1ви цилиндър доста е изядено местенцето и със шлайф незнам дали ще се оправи.Другия му проблем е в едната свещ. Някой пишман майстор не я е завил правилно , вкарал я е на криво ( дали нарочно дали не ), но свеща погледната от долната страна на главата, беше поне 4мм по нагоре спрямо другите 3 или по ясно казано изобщо не се показва от канала това е за сега от мен , имам снимки , но по-късно може да ги кача . Сега съм на стадии "Търсене на тиква"Пунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
uBoy написа:Много се радвам че отворихме главата !!последствия от вчера е само на едно място леко е избила гарнитурата а иначе .. когата си е имала проблем и предни, но са го замаскирали , главата има голяма схупла м/у каналите за водата и 1ви цилиндър доста е изядено местенцето и със шлайф незнам дали ще се оправи.Другия му проблем е в едната свещ. Някой пишман майстор не я е завил правилно , вкарал я е на криво ( дали нарочно дали не ), но свеща погледната от долната страна на главата, беше поне 4мм по нагоре спрямо другите 3 или по ясно казано изобщо не се показва от канала това е за сега от мен , имам снимки , но по-късно може да ги кача . Сега съм на стадии "Търсене на тиква"
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар