Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

uBoy написа:
    Пунтака влиза в бокса Прегря днеска .. явно проблем с датчика защотото перката не включи , видях му стрелката точно преди червената зона , но май упардях гарнитурата.Перката работи , включих я с един кламер и работи но пак дига градуси. Утре ще отваряме главата да видим как е положението.Митак дали има вероятност болтовете на главата да са накривени след тая температура ? чудя са дали ще се наложи да вземам и нови болтове надявам се до неделя да сме я оправили , но ме съмнява.
    Аз снощи се разминах с теб Иво! Нямах време да те догоня, бързах, а ти нямах телефона да те питам кво е станало!

Коментар

и при мен в тия жеги мн бързо вдига градус и перката си бичи постоянно,ама не пада градуса мамка му.
      Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

ам в тия жеги какво искате бе момчета

Коментар

майче по-добре пеш да го *** , хем да поотслабнем малко , вместо да ни фърчат гарнитурите
          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

айде кажете кой е навит за неделя за капиновския манастир??? ударете по един пост който е навит! че да се знае аз съм на линия !!! на 99%

Коментар

аз ако ш ида трябва някои да ме твари .. че неа леф за черния дгаган :щ
              ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Много се радвам че отворихме главата !!последствия от вчера е само на едно място леко е избила гарнитурата а иначе .. когата си е имала проблем и предни, но са го замаскирали , главата има голяма схупла м/у каналите за водата и 1ви цилиндър доста е изядено местенцето и със шлайф незнам дали ще се оправи.Другия му проблем е в едната свещ. Някой пишман майстор не я е завил правилно , вкарал я е на криво ( дали нарочно дали не ), но свеща погледната от долната страна на главата, беше поне 4мм по нагоре спрямо другите 3 или по ясно казано изобщо не се показва от канала това е за сега от мен , имам снимки , но по-късно може да ги кача . Сега съм на стадии "Търсене на тиква"
                Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

И аЗ сАм За !
                  dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

uBoy написа:
                    Много се радвам че отворихме главата !!последствия от вчера е само на едно място леко е избила гарнитурата а иначе .. когата си е имала проблем и предни, но са го замаскирали , главата има голяма схупла м/у каналите за водата и 1ви цилиндър доста е изядено местенцето и със шлайф незнам дали ще се оправи.Другия му проблем е в едната свещ. Някой пишман майстор не я е завил правилно , вкарал я е на криво ( дали нарочно дали не ), но свеща погледната от долната страна на главата, беше поне 4мм по нагоре спрямо другите 3 или по ясно казано изобщо не се показва от канала това е за сега от мен , имам снимки , но по-късно може да ги кача . Сега съм на стадии "Търсене на тиква"
                    за свеща да може да е от некадърност но за "шуплата" това нее шупла ами просто колата е карана с вода а не с антифриз и се получават такива неща. това със шлайф няма да излезе. то попринцип нее проблем ако има изядено малко на канала. я пусни някой снимка да видя за какво става дума!

Коментар

главата с шлайф няма да се оправи наистиана... ам ся да видим от де ша търся нова
                      Прикачени файлове

Коментар

охооо... брат това трябва да се заваря!!! иначе пак ще духне!!! ти като го обяснява май нямаше предвид че е изядена към цилиндъра. заваряй инъче нищо няма да стане! Няма смисъл от нова глава. със заварка ще минеш само. пък ако търсиш глава направо слагай 16В като моята и да пръсваш

Коментар

точно до ръба е преебан канала. Оттам ми се е губел и антифриза преди иначе идеята за 16в ми хареса, ама ще видим

Коментар

JacK`DanielS написа:
                            пък ако търсиш глава направо слагай 16В като моята и да пръсваш
                            лесно ли става преправянето , електроника ? Да знам ако ми попадне някоя изгодно
                            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

200 жени да имам, 200 и 2 за лек, 200 живота аз не искааам щом нямам теб!!!!!!

Коментар

еи ся говорих с татко .. искат 180лв за глава .. ха! май ще веидим и варианта за заваряне + шлайф

Коментар

Working...
                                X