хм аз няма да мога , няя пари за бенз , и без туй с приятели ще излизам,колкото до стикерите явно в неделя ще ги опраяме.paralesa , аз бях вчера като ти свирнах , видях те в шкодичката, а пък днес d0b0 видях на 2 пъти, 1-я с колата , 2-я пеш (къде ходи бе? да ядеш пица в мама мия ли?)
Добре де тая седмица ще ходим ли на Капиновския манастир или не ??? И аз съм навит да отидем на 20 на Узана ама без нощувка да отидем да пием по една кола и да се приберем
аз днес няма да мога шото я подкарах на ракий в неделя ще одим на капинажа аз съм навит !!! а за националната среща на форума: аз съм там даже съм запазил вече стая и така нататак ще има яко разбиване който няма да присъства ще съжелява !!!
ай нерези нали в неделя ще ходим на капинажа малко на хладно може и да идем до стената (приливника) на Йовковци. незнам дали сте ходоли там ама е мноо яко и по пътя за Йовковци има едно изворче от което извира минерлана вода може да пиинем ама с противогази мноо смарди !
ай нерези нали в неделя ще ходим на капинажа малко на хладно може и да идем до стената (приливника) на Йовковци. незнам дали сте ходоли там ама е мноо яко и по пътя за Йовковци има едно изворче от което извира минерлана вода може да пиинем ама с противогази мноо смарди !
Пунтака влиза в бокса Прегря днеска .. явно проблем с датчика защотото перката не включи , видях му стрелката точно преди червената зона , но май упардях гарнитурата.Перката работи , включих я с един кламер и работи но пак дига градуси. Утре ще отваряме главата да видим как е положението.Митак дали има вероятност болтовете на главата да са накривени след тая температура ? чудя са дали ще се наложи да вземам и нови болтове надявам се до неделя да сме я оправили , но ме съмнява.
Пунтака влиза в бокса Прегря днеска .. явно проблем с датчика защотото перката не включи , видях му стрелката точно преди червената зона , но май упардях гарнитурата.Перката работи , включих я с един кламер и работи но пак дига градуси. Утре ще отваряме главата да видим как е положението.Митак дали има вероятност болтовете на главата да са накривени след тая температура ? чудя са дали ще се наложи да вземам и нови болтове надявам се до неделя да сме я оправили , но ме съмнява.
не неса криви даже ме самнява че е пръднала гарнитурата! много рядко се случва тоя мотор да хвърли гарнитура на глава! пъво поогледайте нещата преди да правите нещо!
Коментар