Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

22 аз съм за
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ще се събираме ли
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Аз се отказах, прибрах се и пих 2 бири със салатата и ако излизам ще е само пеша.
        --Старата ръжда любов не хваща!--
        156 sportwagon 1,9 jtd 115
        ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Тц Тц Тц!

Коментар

van_dal написа:
            Аз се отказах, прибрах се и пих 2 бири със салатата и ако излизам ще е само пеша.
            Проблема е решен . Кажи на жената да слага тиганите и да охлади бирата , ние идваме
            Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

хм аз няма да мога , няя пари за бенз , и без туй с приятели ще излизам,колкото до стикерите явно в неделя ще ги опраяме.paralesa , аз бях вчера като ти свирнах , видях те в шкодичката, а пък днес d0b0 видях на 2 пъти, 1-я с колата , 2-я пеш (къде ходи бе? да ядеш пица в мама мия ли?)
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Добре де тая седмица ще ходим ли на Капиновския манастир или не ??? И аз съм навит да отидем на 20 на Узана ама без нощувка да отидем да пием по една кола и да се приберем

Коментар

аз днес няма да мога шото я подкарах на ракий в неделя ще одим на капинажа аз съм навит !!! а за националната среща на форума: аз съм там даже съм запазил вече стая и така нататак ще има яко разбиване който няма да присъства ще съжелява !!!

Коментар

SilenceR папах пица и спагети :П
                    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

ай нерези нали в неделя ще ходим на капинажа малко на хладно може и да идем до стената (приливника) на Йовковци. незнам дали сте ходоли там ама е мноо яко и по пътя за Йовковци има едно изворче от което извира минерлана вода може да пиинем ама с противогази мноо смарди !

Коментар

в неделя ме няма,провалиха ми всички планове от работата че и не мога багажа си премести,ще трябва вечер да го правя
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

JacK`DanielS написа:
                          ай нерези нали в неделя ще ходим на капинажа малко на хладно може и да идем до стената (приливника) на Йовковци. незнам дали сте ходоли там ама е мноо яко и по пътя за Йовковци има едно изворче от което извира минерлана вода може да пиинем ама с противогази мноо смарди !
                          аз съм зааааааааааааааааа :P
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Аз съм на работа до 17:00
                            FIAT BRAVA 1.6 16v

Коментар

Пунтака влиза в бокса Прегря днеска .. явно проблем с датчика защотото перката не включи , видях му стрелката точно преди червената зона , но май упардях гарнитурата.Перката работи , включих я с един кламер и работи но пак дига градуси. Утре ще отваряме главата да видим как е положението.Митак дали има вероятност болтовете на главата да са накривени след тая температура ? чудя са дали ще се наложи да вземам и нови болтове надявам се до неделя да сме я оправили , но ме съмнява.
                              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                                Пунтака влиза в бокса Прегря днеска .. явно проблем с датчика защотото перката не включи , видях му стрелката точно преди червената зона , но май упардях гарнитурата.Перката работи , включих я с един кламер и работи но пак дига градуси. Утре ще отваряме главата да видим как е положението.Митак дали има вероятност болтовете на главата да са накривени след тая температура ? чудя са дали ще се наложи да вземам и нови болтове надявам се до неделя да сме я оправили , но ме съмнява.
                                не неса криви даже ме самнява че е пръднала гарнитурата! много рядко се случва тоя мотор да хвърли гарнитура на глава! пъво поогледайте нещата преди да правите нещо!

Коментар

Working...
                                X