Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Аз от сега мога да заявя своето НЕучастие , нема кинти скоро нема да си земам Бентли. На 19-ти по всяка вероятност сме на сватба, поне сме поканени и живот и здраве......Най-вероятно е да си направим само една разходка за през деня в събота и вечерта да се приберем.
    --Старата ръжда любов не хваща!--
    156 sportwagon 1,9 jtd 115
    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Колеги как стоят нещата при вас? Ще се събираме ли на 20-ти ? Мислим и вариант да останем за вечерта да можем като нормални хора да се почерпим и на 21-ви да си тръгнем.
      Уважавам тези,които ме уважават!
      Clube do Marea!

Коментар

van_dal написа:
        Аз от сега мога да заявя своето НЕучастие , нема кинти скоро нема да си земам Бентли. На 19-ти по всяка вероятност сме на сватба, поне сме поканени и живот и здраве......Най-вероятно е да си направим само една разходка за през деня в събота и вечерта да се приберем.
        е това не значи,НЕучастие,ще дойдеш все пак то и аз мислех нещо подобно,но си викам, все една вечер ще остана да се поотпусна сред Убави хора :D пък дали ще спи или направо ще се ходя обратно се ще решавам на момента.... Тъй че не казвай,че няма да участваш,на една снимка да те има,там си бил
        ex.Мареа ТД100

Коментар

Моята идея е да отида само за официалната вечер! Която се пада 18-ти(събота).Хапваме, пииваме паля колата и се връщам в Търново!

Коментар

аз малко да те поправя Боби че официалната среща ще е на 18-ти , не 19-ти ... иначе и аз съм мн навит за сбирката ама като не знам да не излезе нещо работа да имам .... ще видя по-нататъка ако мога да се запиша , ако ли не ей тей за масата само колкото и ние да се отбележим йо гангстери , днес съм ви направил стикерите , трябва да решим ако ще правим извънредна среща да ви дам и да ги лепнем.ако ли не в неделя пак става.... :D ай пийс
            Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
              йо гангстери , днес съм ви направил стикерите , трябва да решим ако ще правим извънредна среща да ви дам и да ги лепнем.ако ли не в неделя пак става.... :D ай пийс
              снощи можеше да направим една по време на дъжда - ти ще лепиш навън , ние ще те гледаме на сухо
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ей, шш..я се стягайте за срещата юли месец..каква е тази работа..ще ида-няма да ида...то и аз не знам дали няма да съм на работа на 18-19 юли, но мъжа вече направил резервациите Да си спретнем едно спиртно празниче..както пише на "любимата" за все българи сграда- "Съединението прави силата"
                животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

SilenceR написа:
                  аз малко да те поправя Боби че официалната среща ще е на 18-ти , не 19-ти ... иначе и аз съм мн навит за сбирката ама като не знам да не излезе нещо работа да имам .... ще видя по-нататъка ако мога да се запиша , ако ли не ей тей за масата само колкото и ние да се отбележим йо гангстери , днес съм ви направил стикерите , трябва да решим ако ще правим извънредна среща да ви дам и да ги лепнем.ако ли не в неделя пак става.... :D ай пийс
                  бравос,на следващата среща(няма значение кога ще е,ще ги дадеш п.п ти ли беше днес с Темпрата на светофара на водното,свирна ми,но видях само задницата на колата
                  ex.Мареа ТД100

Коментар

и аз съм още колеблив за лятната среща.. много ми се ходи ама от ся да давам заявки ми е малко рано
                    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

е вие какво очаквате,организира се нещо голямо,трябва предварително да се уточни колко хора горе-долу ще идват,защото за толкова души никой хотел,ретосторант,хижа или каквото и да било няма как да ни събере толкова души!Който не си даде заявка,никой няма да го брои,направи като мен ако искаш,аз дадох заявка за две места без преспиване,колко мислиш ще ми излезе? не повече от 20лв предполагам,дори да не мога да дойда,тия пари ще ги прежаля,а и какво толкова,ще намеря време за една вечерда ида...Все едно дали сега или след месец,да няма да станавам шеф на банка,че да нямам свободно време Пък и все ще има място за още десетина човека отгоре,всеки уважаващ себе си ресторант знае,че никога не идва точната бройка хора,едни се отказват,други идват в последния момент,ще се намери някое място вповече,но не разчитай на това...Според мен доста хора ще дойдат бездори да имат заявка Пък и какво толкова може да ти попречи? И кое би било толкова важно,да не би жена ти да ражда тогава Какви хора сте,ще изложите Търново и трябва да ни представят несериозници като мен
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                        е вие какво очаквате,организира се нещо голямо,трябва предварително да се уточни колко хора горе-долу ще идват,защото за толкова души никой хотел,ретосторант,хижа или каквото и да било няма как да ни събере толкова души!Който не си даде заявка,никой няма да го брои,направи като мен ако искаш,аз дадох заявка за две места без преспиване,колко мислиш ще ми излезе? не повече от 20лв предполагам,дори да не мога да дойда,тия пари ще ги прежаля,а и какво толкова,ще намеря време за една вечерда ида...Все едно дали сега или след месец,да няма да станавам шеф на банка,че да нямам свободно време Пък и все ще има място за още десетина човека отгоре,всеки уважаващ себе си ресторант знае,че никога не идва точната бройка хора,едни се отказват,други идват в последния момент,ще се намери някое място вповече,но не разчитай на това...Според мен доста хора ще дойдат бездори да имат заявка Пък и какво толкова може да ти попречи? И кое би било толкова важно,да не би жена ти да ражда тогава Какви хора сте,ще изложите Търново и трябва да ни представят несериозници като мен
                        ще се ходи то се е видялоо !
                        ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

то е ясно че ще прескочим до Узана ... а тая седмица кфо ще правим? Къпинажа - ала бала .....айде малко по-сериозно моля ви се .....!!!!!!!!!!!!!
                          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
                            то е ясно че ще прескочим до Узана ... а тая седмица кфо ще правим? Къпинажа - ала бала .....айде малко по-сериозно моля ви се .....!!!!!!!!!!!!!
                            д0б0 ш укъпим ли червея ние с теб .. ?! или само ш мътим водата, ?
                            ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Тая вечер една извънредна?Към 21:00-22:00ч. Какво ще кажете?Тъкмо да си вземете стикерите?!

Коментар

Бива, други?
                                --Старата ръжда любов не хваща!--
                                156 sportwagon 1,9 jtd 115
                                ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Working...
                                X