Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Ми решавайте по-бързо!

Коментар

айде още 30мин остават :D ко шЪ праим
      Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Свирки!

Коментар

Ще правиш свирки аз съм първи на опашката
          --Старата ръжда любов не хваща!--
          156 sportwagon 1,9 jtd 115
          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

аз отивам в 7 щото после няма да мога!

Коментар

Ок, отивам да хвърля един душ и идвам точно в 19:00ч.

Коментар

Добре 7 тръгвам след малко!

Коментар

ок 7 да е

Коментар

ае ни ще ходим ли в Търговище на гости ? колегите оттам викат нещо за 13ти ..

Коментар

ако някои има ГАСКА или БУС да ни натвари сичките "ама да е на ГАС че скупо" аз сам за но не и тая седмица че няа собсиидии.. енуче с мн голямо удоволствие..... даите да го устаим за по нататака или приятно искарване ....
                      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

другата седмица каквото и да има,аз съм пас...събота или съм на работа или на служебно събиране и много бира(пак ще се отхвърли работа ),а в неделя се местя като номад в новата си шатра Инъче идеята за нещо голямо,което да натовари всички е колкото смешна,толкова и яка...да отидем например с някой товарен бус всички на националната среща хаха ще оберем точките
                        ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                          другата седмица каквото и да има,аз съм пас...събота или съм на работа или на служебно събиране и много бира(пак ще се отхвърли работа ),а в неделя се местя като номад в новата си шатра Инъче идеята за нещо голямо,което да натовари всички е колкото смешна,толкова и яка...да отидем например с някой товарен бус всички на националната среща хаха ще оберем точките
                          колега ама да е фиат ! май от ония старите дукато имаше едни .. отпред роби и отзад роби ш тикат докат на закарат .. а пък двама роми от атака отпред ш охлаждат боби вместо климатика който е арабски ! :P
                          ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Ей ся ще се натоварим в машината на времето и ще отидем дето ми кажите Само се притеснявам да няма куки някъде че ако ме спрат ще устана без книжка и без машина на времето Ще ми я спрат от движение :D Нали последно на 14 отиваме на Капиновския :D

Коментар

Е как бе на 14-ти сме на къпинажа, аз съм навитак.

Коментар

днес чух един виц " брат и сестра отиват за риба .... сестрата вика на баткото .. бате тая риба детоя хвана ставализа ядене ...." хахАхахаххахаХ ... Росене неска ша папаш ли рибка? като гледам маи няма :П РОСЕН РОЛЕКСА :П
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X