van_dal написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
абе на някой от вас ли е сребристото пунто,което спира над краков 10??? Ако е да се обади,щото в началото се кефех на готината колица,но сега се нервя на калпавото му паркиране....абе той с тая пучата въшка в момента е заел повече място от моята мария спряна до неговата като сложим и голфарата спряла на апачик до него и от място за паркиране за 8 коли в момента има 4 и няма къде да спреш край тях че тъй де ако е на някой да си казва да не му правя мизерии по гумите...щото като се изнеса окончателно другата седмица поне две коли ще са с гуми на капли,заради начина по който срязаха моята на реното на всичкото отгоре всичките са пришълци някакви като мен,защото като дойде събота вечер една кола няма спряна там,а през седмицата фул ...поне като дойдат от разните села да си паркират колите хората,ще взема да ида да снимам да ви покажа показни спирания...и то не защото не могат,а защото на обяд я скриват под сянката,ама кой да мисли,че тая сянка час след това се е преместила вече и тъй хем колата на апачик и пречи,хем нагрята от слънцето,хем ако се намери някой педал,като тоя дето пукна моята гума и гуми ще правиex.Мареа ТД100
Коментар
-
пичове за съжаление другата седмица ще раздам стикерите защото днес цял ден съм бил навънка , нямах време в офиса да стоя и да срежем фолиата.ам ко да се прави по закона на мърфи , иначе още тая неделя щяхме да ги налепим на срещата.ам другата седмица няма как . сорка пакCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
мисля,че не бе с кристални стопове...с оригиналните си е,няма стикери,никакви лепенки,има хубава джанта,номер като го видя пак ще пиша Не е Иво бре,неговата кола съм я виждал Няма значение,той човека пак не спира толкова нагло,колкото голфарата...тоя ще му засиля колата на свободна чак до практикер ще стигне сама За радост скоро се махам от тук,там оттатък поне има паркинг голям като женско сърце ,че и на улицата може да спре,наглите са там постоянноSilenceR като са готови само казваш,да не ти пука кога ще станат През седмицата извънредна среща да налепим лепенките и да ги полеем...така де повод да има :Dex.Мареа ТД100
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар