Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

van_dal написа:
    Баш на тая джега ще се опъна и аз да ръчкам топката, че да ми се стопли бирата, мани ти тая работа, апа то ако влезем двамата с Боби на терена то ще стане ръгби, особенно аз какъвто съм сакат ще има 5-6 инцидента като този http://vbox7.com/play42cfd4b не е за хора със слаби нерви.
    ааа стига е менн .. бруталл си ти ..
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

По-скоро да полетя в космоса или Фифа мрежа, но да ритам - НЕ!

Коментар

кои неска спука рибата а...... 6 кила и 200 грама ааа.... 156 броики
        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

абе на някой от вас ли е сребристото пунто,което спира над краков 10??? Ако е да се обади,щото в началото се кефех на готината колица,но сега се нервя на калпавото му паркиране....абе той с тая пучата въшка в момента е заел повече място от моята мария спряна до неговата като сложим и голфарата спряла на апачик до него и от място за паркиране за 8 коли в момента има 4 и няма къде да спреш край тях че тъй де ако е на някой да си казва да не му правя мизерии по гумите...щото като се изнеса окончателно другата седмица поне две коли ще са с гуми на капли,заради начина по който срязаха моята на реното на всичкото отгоре всичките са пришълци някакви като мен,защото като дойде събота вечер една кола няма спряна там,а през седмицата фул ...поне като дойдат от разните села да си паркират колите хората,ще взема да ида да снимам да ви покажа показни спирания...и то не защото не могат,а защото на обяд я скриват под сянката,ама кой да мисли,че тая сянка час след това се е преместила вече и тъй хем колата на апачик и пречи,хем нагрята от слънцето,хем ако се намери някой педал,като тоя дето пукна моята гума и гуми ще прави
          ex.Мареа ТД100

Коментар

С 4 врати и кристани фарове отпред?

Коментар

Да не е Иво И двете имат от големите стикери отзад . Номер не помниш ли
              Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

пичове за съжаление другата седмица ще раздам стикерите защото днес цял ден съм бил навънка , нямах време в офиса да стоя и да срежем фолиата.ам ко да се прави по закона на мърфи , иначе още тая неделя щяхме да ги налепим на срещата.ам другата седмица няма как . сорка пак
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

не съм аз ако е с кристалните фарове, от форума е , то се продаваше до последно
                  Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

абе пичове нее това пунто дето си мислите скристаните фарове (поставени от мен ) тоя пич е от русе и само през почивните дни си идва тук в търбово. нее той! пък + това не живее на ктраков ами на картала. недейте да набеждавате хората така

Коментар

мисля,че не бе с кристални стопове...с оригиналните си е,няма стикери,никакви лепенки,има хубава джанта,номер като го видя пак ще пиша Не е Иво бре,неговата кола съм я виждал Няма значение,той човека пак не спира толкова нагло,колкото голфарата...тоя ще му засиля колата на свободна чак до практикер ще стигне сама За радост скоро се махам от тук,там оттатък поне има паркинг голям като женско сърце ,че и на улицата може да спре,наглите са там постоянноSilenceR като са готови само казваш,да не ти пука кога ще станат През седмицата извънредна среща да налепим лепенките и да ги полеем...така де повод да има :D
                      ex.Мареа ТД100

Коментар

paralesa написа:
                        SilenceR като са готови само казваш,да не ти пука кога ще станат През седмицата извънредна среща да налепим лепенките и да ги полеем...така де повод да има :D
                        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

добре може да направим една извънредна среща вторник , сряда , четвъртък , незнам ... още в понеделник ще ги направя стикерите . дано не ме изтрелят нанякаде пак де
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

d0b0 написа:
                            кои неска спука рибата а...... 6 кила и 200 грама ааа.... 156 броики
                            Аз последния път като ходих за риба ги направих към 7 кила и половина 5бр.
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

аз последния път като ходих,направих 15 кила...главата тежка де
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

van_dal и paralesa не ви ли е срам ве .... да ми обитее сякаф вид самочуствие аз не бях ходил от 3-4 години и преди 2 седмици ме зарибиха да варим и сяка седмица по 1 пат ... нЪк аз ви са сърдя
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X