Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

единствените места които се сещан кадето може да се саберем повечко хора са Чифлика , Етара, Болярски и Беиската каща.... Дартите кокали от Етар реисинг се сабирам сяки вторни и пият никои не си ходи с колата ...... ее дано някои сланчевден и ни да стани така
    dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Не е удачно да се съберем на шумно място!На чифлика е лудница, Болярски е кафе и едва ли ще трансофмират 6-7 маси ако има къде!Мен ми се струва, че момчетата няма да остават за вечерта! Така че вариянта за боулинга мисля е приемлив, макар там да не ми харесва!

Коментар

От много чудене файда няма колеги. Като дойдем на място ще решим каде да се съберем. А що се отнася до това.....- нали знаете че идеите идват спонтанно
        Уважавам тези,които ме уважават!
        Clube do Marea!

Коментар

Вие колко човека ще идвате от Ст.Загора и с колко коли!? Това не е за пренебрегване, защото трябва да си направим сметка кои са евентуалните вариянти за заведение! Също така трябва да знаем какви са ви намеренията, ще спите ли тук или не!?

Коментар

coolboby написа:
            Вие колко човека ще идвате от Ст.Загора и с колко коли!? Това не е за пренебрегване, защото трябва да си направим сметка кои са евентуалните вариянти за заведение! Също така трябва да знаем какви са ви намеренията, ще спите ли тук или не!?
            Колега,мисля 4е ще сме не пове4е от 5-6 коли така 4е не се притеснявайте за местата в заведението което евентуално ще бъдем.А които решим да оставаме за ве4ерта ще му мислим. :D
            FIAT BRAVO 1.6
            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

за 5-6 коли колко човека ще рече това , защото може и да сте 5-6 човека ама може и 10-12 :P аз като се замислям за мястото доло в боулинга ще се съберем....
              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Е колко ...... има няма 20 коли
                F9Q750 @ 151hp/332.2Nm

Коментар

абе места бол, кръчми колкото искаш ще си спретнем една незабравима среща!

Коментар

Бахти колко си поетичен!

Коментар

coolboby написа:
                      Бахти колко си поетичен!
                      така е! за разлика от теб !!! неме ядосвай ей младеж! Yellow_Flash_Colorz_PDT_45

Коментар

Що?

Коментар

щото так ми скимна

Коментар

Стига бе как ще се заврем 10-15 човека в боулинга
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

според мен няма да е никак професионално да ги заведен в болинга ... крачма с ракий и салати ми звочи някак си по приемливооо ....
                              dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

бе то хубаво ракии,но хората ще искат да се прибират някои след това...ако залющят едни ракии докъде ще го докараме
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X