Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

popara801 ама да не се откажете нещо
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

росене не ма барка мен лягам и заспивамм на улицата или ако мога да стигна до колата не ма барка... то ша е топло наи малкия приблем ша ти спанетоо ..... палатка имам мога и лодката да ти надуя да ти удобно
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Чета где мога да си проверя климатика защо не работи,май липсва фреона,но знам ли със сигурност? Митак, при теб с климатици занимавате ли се?
        ex.Мареа ТД100

Коментар

старозагорците мн са се навили да идат тря като се видим тая седмица да обсадим как ша ги посрещаме и каде да ги водим БОБИ ша можеш ли да запазим маси в БАЛИ
          dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

d0b0 написа:
            старозагорците мн са се навили да идат тря като се видим тая седмица да обсадим как ша ги посрещаме и каде да ги водим БОБИ ша можеш ли да запазим маси в БАЛИ
            Е как няма да се навият да идват ..нали аз ги "навивам" Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 , но трябва май да ви кажа, че има доста от тях фенове на метала и рока и..искат да ги водя в "Улица"...но ако на вас не ви се ходи там, няма проблем просто изберете някое по - неутрално място...и както каза popara801 "като каже жената на Венци (демек аз) и идваме"
            животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Няма проблем за Бали Туко що от там си ида

Коментар

ухуууу Улица , аз за там съм навит бе .. рокаджии сме тука някой от нас на Бали абсурд да ида , бати и чалгийте аз ... някой случайно да знае дали ченгетата правят проблем ако си фолирам задния джам на багажника... аз от наи-светлата гама ще слагам , тей че мисля няма да е проблем , ама все пак да попитам paralesa колега дай да ходим 2-мата някаде , при Митака ли ще е къде ще е незнам че и при мене май ше иска зареждане на фреон
                Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

SilenceR написа:
                  ухуууу Улица , аз за там съм навит бе .. рокаджии сме тука някой от нас на Бали абсурд да ида , бати и чалгийте аз ...
                  мда начело с най видния рокаджия в нашия регион - Боби Фолка За фолиото ... Митака знае най-добре . Доколкото съм запознат , никъде в закона не пише за него
                  Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

имаме един който се занимава с климатици. ако искате минете да се разберем.

Коментар

Дайте нещо по-неутрално!Някъде където можем и да се съберем достатъчно на брой хора!Боулинга, мисля, че ще могат да ни съберат?!

Коментар

да му еба мамата .. измих си колата и ся ще завали
                        Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
                          да му еба мамата .. измих си колата и ся ще завали
                          винаги така става ... аз се радвам на дъжда , че мие мойта
                          Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

winter_sun написа:
                            d0b0 написа:
                            Е как няма да се навият да идват ..нали аз ги "навивам" Yellow_Flash_Colorz_PDT_02 , но трябва май да ви кажа, че има доста от тях фенове на метала и рока и..искат да ги водя в "Улица"...но ако на вас не ви се ходи там, няма проблем просто изберете някое по - неутрално място...и както каза popara801 "като каже жената на Венци (демек аз) и идваме"
                            Пай се банда идваме нави ни като свински опашки и все пак ако не искате на "Улицата",може и на улицата в буквалния смисъл.ХАХАХА :D
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

SilenceR написа:
                              ухуууу Улица , аз за там съм навит бе .. рокаджии сме тука някой от нас на Бали абсурд да ида , бати и чалгийте аз ... някой случайно да знае дали ченгетата правят проблем ако си фолирам задния джам на багажника... аз от наи-светлата гама ще слагам , тей че мисля няма да е проблем , ама все пак да попитам paralesa колега дай да ходим 2-мата някаде , при Митака ли ще е къде ще е незнам че и при мене май ше иска зареждане на фреон
                              Не съм сигурна, но по-добре провери за задния прозорец..мисля, че при желание някое ченге може да ти спретне някво актче..и ние с мъжа се чудехме за нашия Фиат, но се отказахме.
                              животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

SilenceR написа:
                                за стъклата слагай фолиото не се коси,моите са затъмнени отзад всичко и нямам проблем с ченгетата...спирали са ме но за това не са ми казвали нищо за клима-та ами съгласен съм,но не съм постоянно свободен и ако ще ходим заедно нейде,ще трябва да се събразим един с друг
                                ex.Мареа ТД100

Коментар

Working...
                                X