Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

d0b0 написа:
    росене зарибили са да праиш бравото Аааа като го видя и.....
    малко ама .. ще видим .. какво що как
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

ти си богато чадо ша оделош 3-4 бона "знам та аз палавнико" ама ако ша праиш нещо сложи си лепенки момо и ремус че дигали по 5 коня ама тря да имаш и на 2те врати ! енъче няма ефект :П
      dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

и аз мн се изкефих на срещата , как се събрахме 10 коли ей тей на майтап иначе за тая сбирка на 20-ти юни дето вика колежката , навит съм , ама незнам как ще дойде тогава.смисъл кой ше е в сесия , кой по курви , кой на работа и т.н. да земем да си направим една "Търново-Търговишка-Старо Загорска" среща :D
        Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

абе нали някъде около 20ти ще е лятната форум среща ? мисля че е по добре преди нея или след нея
          Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
            абе нали някъде около 20ти ще е лятната форум среща ? мисля че е по добре преди нея или след нея
            Юли!

Коментар

аз разбрах юни .. ам чи добре е :D начи шЪ праим среща
              Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Значи, казах на мъжа за 20/21 юни..в неделя на сбирката ще говори с останалите..само тва каза, че не е много сигурно колко хора ще се навият да дойдат(заради финансите)..едно идване до ВТ и връщане до Ст.З-ра е грубо казано 50лв...но има време..тепърва ще се уточнява..а за лятната среща (юли).. пък там се 100 % :P
                животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Ш шш нали . ?! :P

Коментар

s00rry написа:
                    Ш шш нали . ?! :P
                    Шшшшш тихо, един бременен комар ще ражда Дано да има лев само за лятната среща и да не се окаже, че точно тази събота сме на сватба на един братчед, ама то по закона на мърфи се трябва да си прецакан с едно напиване по-малко Трябва да проучим как са цените на шибаната О/Узана( как е правилно?), че като гледам май нощувката е повече от на морето.
                    --Старата ръжда любов не хваща!--
                    156 sportwagon 1,9 jtd 115
                    ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Узана!Ванка, ако искате да не давате пари за нощувка, тръгнете с мен!Аз няма да спя там! Хапваме, пииваме и преди сутринта отпрашваме към ВТ Съгласен ли си ти и русото?

Коментар

има и по 15-20леа по малко хижички таиче не са плаши само парички да има и сме там
                        dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

coolboby написа:
                          Узана!Ванка, ако искате да не давате пари за нощувка, тръгнете с мен!Аз няма да спя там! Хапваме, пииваме и преди сутринта отпрашваме към ВТ Съгласен ли си ти и русото?
                          Абе честно казано предпочитам да съм дремнал 5-6-7 часа, дори и да се возя по онея завои няма да ми е много комфортно, ама то не е казано, че трябва да се насмукваме много, абе ще го измислим има време.
                          --Старата ръжда любов не хваща!--
                          156 sportwagon 1,9 jtd 115
                          ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

Ей,братлета идваме като каже мъжа на Winter_son,и става въпрос за 20-21 ЮНИ,ОК?Не се шашкайте за лятната среща също сме на линия.Много здраве ще се видим :D
                            FIAT BRAVO 1.6
                            FIAT COUPE 1.8-POWER OF LOVE-EX
                            LANCIA LYBRA 1.8 SW-NOW

Коментар

пък и палатки има барбекюта .. аз мисля че ще е по добрия вариант .. нали добо ?

Коментар

Братлета Някои ще ходи ли на Пунто срещата в пловдив ,ако е някои за да драска 1 ЛС да са водим
                                Целта е една,скороста е различна - HGT !

Коментар

Working...
                                X