Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

Момчета , Пловдивчани и те голяма сбирка направили http://www.youtube.com/watch?v=VlW7RxWO_rU тоя клип много як Роска , ауе един мой приятел с едно червено Роувърче та викал да са дръпнете , варете се пуснете веднъж, че ми е интесно кой ще бие
    Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

uBoy написа:
      Момчета , Пловдивчани и те голяма сбирка направили http://www.youtube.com/watch?v=VlW7RxWO_rU тоя клип много як Роска , ауе един мой приятел с едно червено Роувърче та викал да са дръпнете , варете се пуснете веднъж, че ми е интесно кой ще бие
      От достоверни източници знам че в Пловдив на срещата е имало около 40 коли...а момчетата със светлите тениски са моите заралии..милите те..а щях да ви питам - аз май не съм виждала във ВТ Fiat със стикер на форума..що не направите нещо по въпроса? Сега като видя Fiat и все се чудя дали е от наште
      животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Не си гледала достатъчно явно :P Има със стикери на Фиат форума , има и един с на Алфа форума Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 но тези от снимките са повечето от форума
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

Ей, извинявам се тогава следващият път ще си отварям очите повече...ами така де, ще се домъкнат моите хора от Ст Загора и няма да се излагаме търновците ...те не стига, че са със стикери ами и тениски си имат вече.

Коментар

winter_sun написа:
            ...те не стига, че са със стикери ами и тениски си имат вече.
            сектанти http://gall.fiat-bg.org/main.php?g2_itemId=3961Вече ни има в галерията на форума http://gall.fiat-bg.org/main.php

Коментар

Я кажете...устройва ли ви да се съберем старозагорци и търновци на 20(юни) събота, хууубаво да се нарежем вечерта и на 21(неделя) ние да си хващаме пътя през Шипка..ако-да- още от довечера почвам да мрънкам на мъжа по телефона

Коментар

winter_sun написа:
                Я кажете...устройва ли ви да се съберем старозагорци и търновци на 20(юни) събота, хууубаво да се нарежем вечерта и на 21(неделя) ние да си хващаме пътя през Шипка..ако-да- още от довечера почвам да мрънкам на мъжа по телефона
                мн относително 3 седмици са си доста време :P
                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

uBoy написа:
                  ами няма проблеми , да каже кога и го чакам горе на тепихаа може да идвате да снимате хах :D :P кой е тоя твоя приател ?! да не е един миро ?

Коментар

Аз ще нося семките

Коментар

мн относително 3 седмици са си доста време :P[/quote] Ами, тъкмо да се организираме всички...а и сложи 2 седмици мърморене и опяване на мъжа и ейго то дошло ..а и тия две седмици ще пада яко учене-някои хора сме в сесия

Коментар

winter_sun написа:
                        мн относително 3 седмици са си доста време :P
                        Ами, тъкмо да се организираме всички...а и сложи 2 седмици мърморене и опяване на мъжа и ейго то дошло ..а и тия две седмици ще пада яко учене-някои хора сме в сесия [/quote]ние както сме организирани. .. да не се изложим яко пред гостите

Коментар

Е, да бе да..нали сме търновци..как ще се изложим :D а и аз за това от сега ви питам за тия дати..да знам и аз какво да правя с другите

Коментар

winter_sun написа:
                            Е, да бе да..нали сме търновци..как ще се изложим :D а и аз за това от сега ви питам за тия дати..да знам и аз какво да правя с другите
                            принципно повечето събота са наработа и неделя почиват .. не ги знам дали ще могат (;

Коментар

Ами, те старозагорци да дойдат събота, че да ги разведа из града..а вечерта предполагам, който е на работа ще се освободи. а и дори да не може, все пак в неделя ще сме тук и ПАК ще се съберем преди да тръгнем обратно към Ст Загора :D

Коментар

росене зарибили са да праиш бравото Аааа като го видя и.....
                                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

Working...
                                X