Някой, който е сигурен, че ще идва довечера на срещата да запише телефона на момчето от Търговище!svetoslav_iv Ако искаш да ти оставя номер и да те чакам на входа на града?
их, как ми се идва довечера, че да видя бива ли ги търновските Fiat-и...ама като знам, че трябва да пиша едни глупости за университета ..хаха..почти навих заралиите да се дотътрят до Търново..мъжете му с мъже..само се чудят кво да измислят вече за да не дойдат..ама ще ги пипна аз
их, как ми се идва довечера, че да видя бива ли ги търновските Fiat-и...ама като знам, че трябва да пиша едни глупости за университета ..хаха..почти навих заралиите да се дотътрят до Търново..мъжете му с мъже..само се чудят кво да измислят вече за да не дойдат..ама ще ги пипна аз
мерси за предложението ..ама първо- живея в малко..не..много забутан квартал, а и както казах..за утре трябва да подготвя едни гадости за университета...но трябва да видя кога да отскоча на някоя среща
колеги след 20-мин.трагвам кам 7:30-8 сам при вас аре ако може някой даме чака в началото на града това ми е номера 0897802344 дами чукне по някое време благодаря предварително
Коментар