Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

хм, гледам сте зачекнали темата за лятната среща на форума...ами на Батак (Цигов Чарк) имаше ли някой от вас? щото с мъжа ходихме и видях, че имаше представители от Търново, но не можах да ги издиря кои са. Мисля че имаше една тъмносиня брава(или браво)..не си спомням.
    животът е кратък, но за сметка на това е гаден!

Коментар

Колегата Stenli ходи тогава с жената - синьо Браво Боби рибар ахаххаха
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

той боби освен да слага бански на червейте друго няма да прави на срещатав Узана сме там. е аз поне ще съм там и на пунто срещата ще ходя! Тедо ти ще идваш ли?

Коментар

JacK`DanielS написа:
          и на пунто срещата ще ходя! Тедо ти ще идваш ли?
          още не съм за Пунто среща , не съм оправял външните дефекти Едва тези дни преведоха парите , около 400 лв а имам бая за боядисванеОсвен с теб да отида :P

Коментар

абе аз не следя темата за лятната среща ама я кажете за кои дати я гласят, че все имам мерак да отида ама никои от вас не са навива а сам му е кофти @svetoslav_iv аре идвай по бързо че и аз ти следя темата , да се изкаефя наживо на бегачката междодругото , вие в търговище събирате ли се ? ако да , елате повечко насам , да направим една Търново-Търговишка среща
            Пунтак 1.1 с лека измама под капака

Коментар

Пууууутки миризливи са всички жени!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

coolboby написа:
                Пууууутки миризливи са всички жени!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                на тоя нищо му нямаше преди малко

Коментар

JacK`DanielS написа:
                  на тоя нищо му нямаше преди малко
                  хапе го кучето

Коментар

uBoy написа:
                    абе аз не следя темата за лятната среща ама я кажете за кои дати я гласят, че все имам мерак да отида ама никои от вас не са навива а сам му е кофти @svetoslav_iv аре идвай по бързо че и аз ти следя темата , да се изкаефя наживо на бегачката междодругото , вие в търговище събирате ли се ? ако да , елате повечко насам , да направим една Търново-Търговишка среща
                    ами колега тук правиха 2-срещи на които аз не можех да присаствам понеже неми беше готова колата иначе до колкото знам се сабират 5-6 коли не повече.А сигорно днес ще идвам до Търново и можем дасе видим ако щесе сабирате 0897 802 344 това ми е номера щесе радвам даси видим и запознаем ако има възможност ще идваме малко на разходка из мола и по магазините и можем да съчетаем нещата
                    2000.16v.TURBO
                    http://vbox7.com/play:7cbebdda
                    http://www.vbox7.com/play:af1b159e

Коментар

дано стане междодругото нека да видим и ние кои ще сме днеска ?Айде момчета , кой ще идва днеска ? Аз ей ся отлепям на село, но вярвам ще се върна навреме

Коментар

Аз съм навит

Коментар

uBoy написа:
                          дано стане междодругото нека да видим и ние кои ще сме днеска ?Айде момчета , кой ще идва днеска ? Аз ей ся отлепям на село, но вярвам ще се върна навреме
                          и аз ще се радвам да стане ви поринцип кам колко се събирате.И каде точно понеже непознавам мн града.
                          2000.16v.TURBO
                          http://vbox7.com/play:7cbebdda
                          http://www.vbox7.com/play:af1b159e

Коментар

на Стадиона от северния вход на паркинга в 19:00, ама да видим кой ще доиде че днеска има отсъстващи които са на дрифта в плевен

Коментар

аз също имам желание за среща , дано се съберем 4-5 човека поне.. а колегата от Търговище като влезеш в търново питай някой миновач къде се намира централния вход (северния) на стадиона . има един голям паркинг , ще се ориентираш.вчера фолирах джамовете на темпрата , мн яко се получи , ама ще има да се фолират още 2 на задните врати , че не стигна фолиото айде който е свободен за довечера - пишете.Боби братле какво си се отчаял , видях снощи бравото до Бали , да не би някоя мършичка от диското да ти е развалила вечерта.,...
                              Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

аз съм сигорен пичове , бройкаите мее !
                                ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Working...
                                X