хм, гледам сте зачекнали темата за лятната среща на форума...ами на Батак (Цигов Чарк) имаше ли някой от вас? щото с мъжа ходихме и видях, че имаше представители от Търново, но не можах да ги издиря кои са. Мисля че имаше една тъмносиня брава(или браво)..не си спомням.
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
абе аз не следя темата за лятната среща ама я кажете за кои дати я гласят, че все имам мерак да отида ама никои от вас не са навива а сам му е кофти @svetoslav_iv аре идвай по бързо че и аз ти следя темата , да се изкаефя наживо на бегачката междодругото , вие в търговище събирате ли се ? ако да , елате повечко насам , да направим една Търново-Търговишка срещаПунтак 1.1 с лека измама под капака
Коментар
-
uBoy написа:абе аз не следя темата за лятната среща ама я кажете за кои дати я гласят, че все имам мерак да отида ама никои от вас не са навива а сам му е кофти @svetoslav_iv аре идвай по бързо че и аз ти следя темата , да се изкаефя наживо на бегачката междодругото , вие в търговище събирате ли се ? ако да , елате повечко насам , да направим една Търново-Търговишка среща
Коментар
-
аз също имам желание за среща , дано се съберем 4-5 човека поне.. а колегата от Търговище като влезеш в търново питай някой миновач къде се намира централния вход (северния) на стадиона . има един голям паркинг , ще се ориентираш.вчера фолирах джамовете на темпрата , мн яко се получи , ама ще има да се фолират още 2 на задните врати , че не стигна фолиото айде който е свободен за довечера - пишете.Боби братле какво си се отчаял , видях снощи бравото до Бали , да не би някоя мършичка от диското да ти е развалила вечерта.,...Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар