Сашо, Иво какво правите в подземния паркинг на Мола?
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
coolboby написа:Аз мъжо и май го имам в СкайпВенцислав май се казваше
Булка, Стара Загора е далеко, а аз Търново Г.Оряховица го вземам за 5 минути без да си давам зор!
Шегувам се!
животът е кратък, но за сметка на това е гаден!
Коментар
-
момчета и момичетавартими са една идея в главата от 2-3 седмици .. и мисля на накрая да я споделя с вас . ко ша кажите да се саберем и да идим "ЗА РИБА" аз имам барбебю .. може да си напраим 1 турнирче по надяждане на кибапчета с бира и кои ша вани повече риба ии тн ..... една сабота или неделя . ко ша кажите ? ама да си земим и жени че да карат после
ЧАКАМ МНЕИЯ И ПОНЕ 7-8 ИНТОСИЯСТИ !
dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
d0b0 написа:момчета и момичетавартими са една идея в главата от 2-3 седмици .. и мисля на накрая да я споделя с вас . ко ша кажите да се саберем и да идим "ЗА РИБА" аз имам барбебю .. може да си напраим 1 турнирче по надяждане на кибапчета с бира и кои ша вани повече риба ии тн ..... една сабота или неделя . ко ша кажите ? ама да си земим и жени че да карат после
ЧАКАМ МНЕИЯ И ПОНЕ 7-8 ИНТОСИЯСТИ !
Коментар
-
coolboby а може някои гуштерче да ти изпапа пишката .... а жените ако няма книшки ша пият е ..... салатаа ша праят аи аз викам да варим на КРУШИТО е там секи хваща... "тря да си наи големия некадарник или неудачник " аи бира да има !!!dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
Абе не знам, ама сега другия месец май се организира лятната среща на форума и така като гледам ще е на Узана, на всички ни е близко, може да се съберем там да се накълвем, ще преспим и ще има кой да кара.--Старата ръжда любов не хваща!--
156 sportwagon 1,9 jtd 115
ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;
Коментар
-
svetoslav_iv написа:Здравейте колеги и колешки.Аз могали дави помоля като организирате някоя събота или неделя срещтичка да драснете едно ЛС и ако имам възмойност да дойда и аз дасе запознаем...ГТ ли е ..., няма да е лесно ...
Коментар
-
s00rry написа:svetoslav_iv написа:Здравейте колеги и колешки.Аз могали дави помоля като организирате някоя събота или неделя срещтичка да драснете едно ЛС и ако имам възмойност да дойда и аз дасе запознаем...
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар