Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

RoMeO_156_GTA написа:
    Само ние с Добо май бяхме представители от форума на събитието :D Боби , хубави съученички Yellow_Flash_Colorz_PDT_02
    А не е вярно аз го наблюдавах от кръчмата пред факултета на биричка. И като тръгваха нагоре по "Независимост" нашия Боби дерижираше групата махайки чевръсто с ръце и обяснявайки им нещо.
    Punto SX 1.1 55

Коментар

Да не е бил по-скоро като пастир Айде довечера и мен ме чака това :D
      Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ко става бе "аБУРИГенти" напихте ли се наядохте ли се нае***те ли се ко стана? утре в 19ч. кой ще идва??? може да мръднем пак до арбанаси да шорнем по бира айде казвайте кой ше идва че дане стане като миналия път!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!

Коментар

Вие ако знаете тоя шал колко нерви, разходки и пари ми е коствал!И за какво? 30 минути и после го махнах. Само го сложих към диското!Тедо, дано си доволен от бала си, защото моите очаквания съвсем бяха различни от това което получих!Не съм имал конкретни неща за бала, просто си мислех, че е друго, а не това което е!

Коментар

coolboby написа:
            Тедо, дано си доволен от бала си, защото моите очаквания съвсем бяха различни от това което получих!Не съм имал конкретни неща за бала, просто си мислех, че е друго, а не това което е!
            и при мен така

Коментар

избягвах да ви казвам,за да не ви развалям кефа...Отдавна съм минал по този път,7 години май минаха,нищо кой знае какво не е тоя бал...Поне още 10 такива вечери съм имал след това,но не им казвахме вече бал,а най-обикновен банкет и разликата с бала знаете ли каква беше? Шума преди него и многото пари похарчени за нищо,като костюма ,който така и не съм обличал вече Инъче самата вечер там е 1 към 1 с един обикновен заводски банкет Нищо лично,но поне за мен всичко е една пълна пародия,ако с тоя акъл сега имах банкет,щях да похарча парите за нещо далеч по-полезно,евала на двама мои съученици,които със парите за костюми,за бал,за почерпка на близките отидоха на екскурзия до Гърция Ама аз тогава не,ще имам бал,тинтири минтири Пиян на мотика,целия клас се изредихме на курвата на класа и айде по къшите
              ex.Мареа ТД100

Коментар

Не, мен не ме е яд за парите на костюма. Така или иначе вечер като излизам съм с панталон/дънки и риза!Абе както и да е...минало заминало!

Коментар

paralesa написа:
                  ... и многото пари похарчени за нищо,като костюма ,който така и не съм обличал вече
                  Ако оженим скоро Боби , ще го облека пак

Коментар

ще се сабираме ли??? 19ч. ??? аз съм там!

Коментар

JacK`DanielS написа:
                      ще се сабираме ли??? 19ч. ??? аз съм там!
                      Други ? Ние с Боби не сме сигурни още

Коментар

ко става бе аре ко се прайте на умалели. пишете кой ша идва!!!

Коментар

аз сега се връщам от едно село на един приятел , че момчето искаше да си прави ремонт на покрива и да му помогнем още няколко души.смятай гърба ми е като на рак (червено,червено), ама поне отметнахме бая работа... за среща можем да направим пак някоя извънредна . :D
                          Citroen Xsara 1.9 TD 90 hp

ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp

Коментар

Аз щях да дойда, ама нямам нет вкъщи, педерасите от кул бокс 3 седмици не ми го оправят. Айде през седмицата да направим едно събиране, може пак до Арбанаси да дръпнем.
                            --Старата ръжда любов не хваща!--
                            156 sportwagon 1,9 jtd 115
                            ex Bravo 1.8;ex Ford Focus 1,8 tddi;

Коментар

кат не искаш наш интернет тъй ще е
                              ex.Мареа ТД100

Коментар

Един страничен въпрос.Случайно някой да знае тук в Търново да има Пунто 1,2, 73 к.с. (93-99) с климатик. или пък може някой от четящите тук да има същото.Че климатикаджията иска да види такова пунто като моето, но с работещ климатик, за да знае как да оправи моя.
                                Alfa 147 JTD 115 hp
                                ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG

Коментар

Working...
                                X