RoMeO_156_GTA написа:
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
Вие ако знаете тоя шал колко нерви, разходки и пари ми е коствал!И за какво? 30 минути и после го махнах. Само го сложих към диското!Тедо, дано си доволен от бала си, защото моите очаквания съвсем бяха различни от това което получих!Не съм имал конкретни неща за бала, просто си мислех, че е друго, а не това което е!
Коментар
-
избягвах да ви казвам,за да не ви развалям кефа...Отдавна съм минал по този път,7 години май минаха,нищо кой знае какво не е тоя бал...Поне още 10 такива вечери съм имал след това,но не им казвахме вече бал,а най-обикновен банкет и разликата с бала знаете ли каква беше? Шума преди него и многото пари похарчени за нищо,като костюма ,който така и не съм обличал вече Инъче самата вечер там е 1 към 1 с един обикновен заводски банкет Нищо лично,но поне за мен всичко е една пълна пародия,ако с тоя акъл сега имах банкет,щях да похарча парите за нещо далеч по-полезно,евала на двама мои съученици,които със парите за костюми,за бал,за почерпка на близките отидоха на екскурзия до Гърция Ама аз тогава не,ще имам бал,тинтири минтири Пиян на мотика,целия клас се изредихме на курвата на класа и айде по къшитеex.Мареа ТД100
Коментар
-
аз сега се връщам от едно село на един приятел , че момчето искаше да си прави ремонт на покрива и да му помогнем още няколко души.смятай гърба ми е като на рак (червено,червено), ама поне отметнахме бая работа... за среща можем да направим пак някоя извънредна . :DCitroen Xsara 1.9 TD 90 hp
ex - Fiat Tempra 1.6 i.e. 75 hp
Коментар
-
Един страничен въпрос.Случайно някой да знае тук в Търново да има Пунто 1,2, 73 к.с. (93-99) с климатик. или пък може някой от четящите тук да има същото.Че климатикаджията иска да види такова пунто като моето, но с работещ климатик, за да знае как да оправи моя.Alfa 147 JTD 115 hp
ex Punto SX 1,2 (73 hp), 1994 +LPG
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар