шшшш ей маняци .. ние ще сме долу на конете .. така че можете и от там да минетее ! :D :P
Реклама
Collapse
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.
Collapse
Заключена тема
X
X
-
paralesa написа:колеги,ще ви наруша малко лекия тон,но имам проблем и търся решение някакво...Ситуация,живея на квартира и ще търся нова такава(причината е банална искат да ми вдигат наема) с което съм непремирим,живея на практика в мазето и ми искат като за двустаен с уширение,както и да е.... Молбата ми е ако някой познава човек даващ самостоятелна квартира-няма значение дали боксониера или гарсониера,за по-голямо едва ли мога да си позволя в момента,да ми пусне едно лично с телефона на човека...Ще черпя ако някой може да помогне!Благодаря предварително,ако нямате нищо впредвид здраве да е
Коментар
-
d0b0 написа:росене на тебе колко часа ти е изпращането е ?d0b0 написа:paralesa ти кога ша ми одостоиш с пресаствиеFiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата
Коментар
-
ае ти цял живот ли ша ми гледаш грешките е ... да та викна да гледаш как ..а моита че да си кажиш мнението а ? не уча педагогика ? а хората са казали ."АКАЛ И МЕНЗИС НЕ ТИ ЛИ ДОДАТ НА ВРЕМЕ НЕ ГИ ТАРСИИИ ... а аз сам се отказал"dEv # LiFe sTyLe
2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik
Коментар
-
d0b0 написа:paralesa ти кога ша ми одостоиш с пресаствиеex.Мареа ТД100
Коментар
-
Tornado написа:Тези грешки дано са породени от алкохол ,че иначе работата не е добре.Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD
Коментар
Реклама
Collapse
Коментар