Реклама

Collapse

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Чат тема за срещите във Велико Търново НОВ ЧАС 17:00ч.

Collapse
Заключена тема
X
X

• Филтър
  • Час
  • Покажи
Clear All
new posts

шшшш ей маняци .. ние ще сме долу на конете .. така че можете и от там да минетее ! :D :P
    ГТ ли е ..., няма да е лесно ...

Коментар

Леле, как ме мързи само! След малко идат гости, а аз още съм по шорти! Трябва да ходя да се къпя и да обуя поне едни дънки и ризка!

Коментар

КБУ .... КБУ .... КБУ Ууууууу .... Айде който дойде , Боби ще го запознае със съученичка
        Fiat Punto Mk1 & Alfa Romeo 147 JTD

Коментар

ПеГеМеДе бе тюфлек

Коментар

сам ли си ши костума
            Fiat Marea SW 1580 16V ELX 182A4000 10/96
            Moonsteppers - All over the world and beyond ...

Коментар

Шил той ... карах го да ми ушие нещо и не се и помъчи даже Позор за училището !

Коментар

paralesa ти кога ша ми одостоиш с пресаствие
                dEv # LiFe sTyLe

2.0 16в турбо 255+++ aPcCCc ApcCc Nerwen AsmYTik

Коментар

росене на тебе колко часа ти е изпращането е ?
                  dEv # LiFe sTyLe

Коментар

d0b0 написа:
                    май и те са от 19:00 , ама на конниците

Коментар

paralesa написа:
                      колеги,ще ви наруша малко лекия тон,но имам проблем и търся решение някакво...Ситуация,живея на квартира и ще търся нова такава(причината е банална искат да ми вдигат наема) с което съм непремирим,живея на практика в мазето и ми искат като за двустаен с уширение,както и да е.... Молбата ми е ако някой познава човек даващ самостоятелна квартира-няма значение дали боксониера или гарсониера,за по-голямо едва ли мога да си позволя в момента,да ми пусне едно лично с телефона на човека...Ще черпя ако някой може да помогне!Благодаря предварително,ако нямате нищо впредвид здраве да е
                      тццтцт прди 2 месеца дадох апартамента на ’Симеон Велики 4’ на 3-тия етаж ама е северен. попринцип го даваме за 200лв. ако беше се обадил по рано веднага влизаш и без това стоеше 2 месеца празен. апартаманта представлява 2 спални+бокс. ако чуя нещо ще ти кажа!

Коментар

d0b0 написа:
                        d0b0 написа:
                        Тези грешки дано са породени от алкохол ,че иначе работата не е добре.
                        Fiat Bravo 1,4 12V; Lancia Zeta 2,0 Turbo; Fiat Doblo 1,9 Multijet 120 h.p.
                        Fiat Marea Weekend ELX 1,9 TD - бившата

Коментар

ае ти цял живот ли ша ми гледаш грешките е ... да та викна да гледаш как ..а моита че да си кажиш мнението а ? не уча педагогика ? а хората са казали ."АКАЛ И МЕНЗИС НЕ ТИ ЛИ ДОДАТ НА ВРЕМЕ НЕ ГИ ТАРСИИИ ... а аз сам се отказал"
                          dEv # LiFe sTyLe

Коментар

d0b0 написа:
                            не знам кога ще е и да ти кажа в момента не ми е до това...и преди нямах ,много свободно време,а от две седмици на задника не съм си сядал,а сега и това с квартирата,сигурно 10 места съм обиколил днес ЧЕ както и да е,ще дойда когато мога и по принцип не очаквам да се зарибя и да съм редовен посетител...Уважавам подобни сбирки и ви се кефя,че умеете да се съберете и то толкова често,но рядко имам и време и желание да присъствам...Различен съм,не обичам много шума и многото хора ...Ще дойдас в най-скоро време,когато имам възможност,това като отговор устройва ли те
                            ex.Мареа ТД100

Коментар

Tornado написа:
                              Тези грешки дано са породени от алкохол ,че иначе работата не е добре.
                              Не е , но първия цитат е написан сравнително четливо Познайте този с шалчето Yellow_Flash_Colorz_PDT_05 Yellow_Flash_Colorz_PDT_06 Yellow_Flash_Colorz_PDT_01 Yellow_Flash_Colorz_PDT_02Само ние с Добо май бяхме представители от форума на събитието :D Боби , хубави съученички Yellow_Flash_Colorz_PDT_02

Коментар

coolboby що не доди с фиата ве ! ПРЕДАТЕЛ !
                                dEv # LiFe sTyLe

Коментар

Working...
                                X